Het dagboek van Ze: Van première tot boekpresentatie

Werk & studie door Kristie

Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Daar zijn we weer! De afgelopen weken waren vooral erg gezellig, knus, kaarsjesachtig en ook best druk. Hadden we al gezegd dat we hier erg van kaarsjes houden? Nou, dat doen we. Maar niet alleen met kaarsjes proberen we wat warmte te creëren, ook het aaien van onze redactiehond is natuurlijk hartverwamend. Kijk mee naar al onze avonturen van de afgelopen twee weken...

Karin en Kristie gingen met camera in de aanslag naar de première van de romcom Mannenharten. Het uitgebreide report inclusief liefdesquotes lees je hier! Daar kwamen ze erachter dat BN'ers, ehm ja... eigenlijk ook maar gewoon mensen zijn. Inclusief gekke bekken.


Karin zal niet langer meer alleen op de bank naar RTL Boulevard kijken... Ze gaat namelijk samenwonen! En ja, een bijkomende voordeeltje die bij deze mijlpaal hoort, is natuurlijk het aangeschaffen van een compleet nieuw interieur! Dat je binnenkort een artikel over verhuisstress leest heeft trouwens niks te maken met Karins avontuur hoor, dat we het effe zwart op wit hebben.


Albert Heijn leek wel te weten dat Karin wat te vieren had en stuurde ons daarom de allernieuwste hapjes! Heerlijke kipsalade met kastanje, pompoenhummus, knoflookgarnalen en nog veel meer! Allemaal lekkere hapjes voor bij Karins nieuwe open haard ;)


Terwijl Karin aan het meubelshoppen was, besloot Fleur haar oude woonaccessoires op te pimpen. Zie deze cute kaarsenhouder met kant!


En haar kaarsenverslaving zette ze nog even vrolijk door op kantoor... Je snapt waarschijnljik wel dat iedereen altijd heel dicht bij Fleur wil zitten. Daar trekt ze zich overigens niks van aan, want daarvoor is ze veel te hard aan het tikken!


En omdat Kristie het meteen koud kreeg zodra ze niet meer in de buurt van Fleurs kaarsen was, breide haar nichtje een sjaal voor haar. Warm én mooi!


Maar een sjaal is niet helemaal genoeg om winterproof door het leven te gaan. Dat snapte Weleda en zij stuurden ons daarom gezichtscrème en bodymilk voor de gevoelige babyhuid (ach, wij zijn ook nog jong, toch?) en een apparaat om 's avonds je huid lekker te reinigen door middel van een ronddraaiend borsteltje.


Toen het weekend daar was, besloot Marleen spontaan een snelle tour door London-city te maken. Samen met haar vriend stapte ze op een onmenselijk tijdstip in het vliegtuig en ging ze twee heerlijke dagen tegemoet!


Aaaah, Pari- ehm, Londen... De stad van de liefde. En je ziet het: genoten hebben ze zeker! Maar twee dagen Londen was eigenlijk niet genoeg om alles te zien... Een goed excuus om nog eens terug te gaan.


Terwijl Marleen maandagochtend nog heerlijk lag bij te komen van haar powertrip en zichzelf in een voetenbadje hees, deden Karin en Kristie een shockerende ondervinding. We hopen dat jullie het al gelezen hebben, zodat we jullie niet onnodig hoeven te kwetsen, maar... onze chocola raakt op! Wij hebben ondertussen al kilo's, liters en kubieke meters chocola ingeslagen, wat jullie?
 

Toen Karin de schrik weer enigszins te boven was, heeft ze haar zakdoeken aan de kant gegooid en ging ze samen met Fleur naar de boekpresentatie van 30-love! Jawel hoor, de leuke blog van Ilse over het vrijgezelle 30+-leventje van Frederique is er nu in boekvorm! En weet je wat het leukste is? Binnenkort kun jij zo'n boek winnen op Ze.nl!


Eenmaal terug op de redactie werd de aandacht van onze redactiehond Lola getrokken door alle kaarslichtjes rondom Fleurs bureau. Ze vond het daarom zo gezellig bij ons, dat ze even lekker bleef zitten.


Dit gezellige pakketje kregen we van Jan, omdat ze nieuwe, gevulde pannenkoeken introduceren! Deze pancakes bevatten namelijk hazelnoten en karamelsaus, mmm... Daarnaast verwennen ze ons nog extra met poffertjes met gesuikerde appel. En je raadt het al, de volgende dag waren we 'toevallig' alle vier onze lunch vergeten...


En dit gebeurde er toen de pannekoeken lekker warm uit de magnetron kwamen. Maskertjestijd! We love pancakes...


Nu zijn we al een eind op weg om onze werkplek helemaal in de Ze-stijl te transformeren (lees: kaarsjes en chocola), maar Leitz helpt ons nog een handje en stuurde ons allemaal handige, felroze kantoorartikelen. Alle kantooraccessoires zijn verkrijgbaar in vijf van zulke hippe kleuren, zodat je je werkplek kan inrichten naar je eigen stijl.

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.