Het dagboek van Ze: Rollend het nieuwe jaar in

Werk & studie door Redactie Ze.nl

Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Dat was het dan alweer: Kerst 2013! We zijn minstens 15 kilo aangekomen en kwamen vandaag rollend naar kantoor. Desalniettemin hebben we heerlijke dagen gehad: lekker eten, lieve mensen om ons heen en natuurlijk een shitload aan cadeaus! Jeeeej! Kijk mee:

Marleen kreeg dit toffe houten (!) horloge van vriendlief. Voor elk verkocht horloge wordt er door het horlogemerk een nieuwe boom geplaatst! Dus voor de echte natuurliefhebbers is dit zeker een aanrader.


Marleen kreeg niet alleen een horloge: Ze bezocht ook nog samen met haar vriend het wintercircus in Amsterdam. Na dit gezellige uitje gingen ze ook nog eens superdeluxe uit eten en kwam Marleen gemiddeld zo'n vier kilo aan...


Ook Karin werd verwend door haar vriend. Ze kreeg een doos bonbons (ach, dat kan er nog wel bij), en twee boeken. Eentje gaat over liefdesverdriet en is geschreven door Lauren Verster en de andere is geschreven door Isa Hoes. Blijkbaar geilt Karin op boeken van BN'ers... Dat geeft ze zelf alleen liever niet toe ;) Ze heeft in ieder geval genoeg leesvoer de komende tijd!

Omdat Kristie graag in de keuken staat om te bakken, kreeg ze van haar schoonmoeder dit schattige cakepops-pakket! Inclusief een boek met allerlei leuke recepten. Ze kan niet wachten om de keuken in te duiken!


Fleur kreeg deze kekke haarband van haar zusje en besloot meteen even mooi te poseren in deze coole kersttrui!


Maar het was niet alleen maar lachen en brullen bij Fleur. Ze zag namelijk deze tekst staan op haar kerstnagellakje en vond dit wel een mooie kerstgedachte. 


Met deze mooie kerstboodschap in haar achterhoofd, genoot ze dan ook extra van de gezellige sfeer in haar moeders huis!
 

Ook Karin genoot erg van de kerstsferen, vooral nu ze samenwoont met haar voge- ehh, vriend. Matties forevahhhh!

We ontvingen afgelopen week ook nog dit leuke kerstkaartje van ex-stagiaire Laura! 

Karin werkte vorige week een dagje thuis en ontdekte toen een nieuwe hype: de lelfie. Wéér iets nieuws? Jep. Gelukkig bljiven wij er redelijk nuchter onder en volstaat een pyjamafoto ook prima...

Maar ja, als je dan toch naar kantoor moet, dan wel een beetje stylish. Karin heeft daarom deze comfy hakken aangeschaft (ja, ze zitten écht lekker!). Zo lekker, dat Karin ze bijna vergat en iets té enthousiast richting de trein rende. Met een pijnlijke enkel als gevolg. Whoops!

Karin was trouwens niet de enige die pijn lijdde... Met Kerst maakte Marleen namelijk deze kingsize Gingerbreadman met lekker veel gember, suiker en kaneel. Helaas sneuvelde zijn been wel tijdens de kookstrijd. Hij is er zelf ook van geschrokken.
 
Karin mag haar nieuwe meubels dan nog wel niet in huis hebben, een kerstboom moet er toch zeker wel staan!


Ook Fleur kon het niet laten om een mooie foto te schieten van haar vaders kerstboom.


Kristie had ook nog pakjesavond en ontdekte toen van wie ze haar geweldige knutseltalent heeft geërfd. Haar moeder maakte namelijk deze minion (?) voor haar. Sprekend!

Maar ze kreeg ook deze heerlijke fluffy sloffen. Nooit meer koude voeten 's avonds!

Van Head&Shoulders kregen we deze drie shampoos, waarvan eentje voor mannen. Er zat ook een stoere muts bij met flapjes die je oren bedekken en je hierdoor beschermen tegen koude wind!


Over kou gesproken, Kristie trotseerde wind en regen om naar B academy te gaan. Hier kreeg ze een presentatie over de nieuwste  producten van Wella en ook op culinair gebied werd er goed voor haar gezorgd!


Ook Fleur was die dag lekker met haar haar bezig, want het was weer tijd om haar bob bij te knippen! Maar dat niet alleen: Ze niet ook nog wat lichte highlights zetten!


En van het DIY'en in de keuken ging Marleen door naar haar slaapkamertje. Ze wilde nog even haar goede voornemen van 2013 halen: haar muurtje ein-de-lijk behangen. En, wat vinden jullie? Pinterestwaardig toch?


Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.