Achter de schermen bij Ze: Kruidnoten & hoge bezoekcijfers

Werk & studie door Sabine

Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real life-verhalen, interviews, nieuwtjes en artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!
 
En ook deze keer hebben we weer genoeg te vertellen. Zo hebben we weer heel wat leuke huisdiermomentjes gehad en hadden we bezoekersaantallen die door het dak gingen. Kijk maar snel mee!  

Dwergpapegaai Huib valt niet meer weg te denken uit het leven van Karin. Quality time moet dan ook regelmatig vastgelegd worden met een selfie en wat staat-ie er toch weer knap op! #Huibfie.

Marleen kocht een kilozak chocoladekruidnoten en Claartje van Foodness versierde de schaal nog eens met Twixen. En of we het nou willen toegeven of niet, de bodem was wel heel snel (lees: veel te snel) zichtbaar. 

Sabine en haar zus(je) moesten even een boodschapje doen en omdat hun hond Ryanne zo gek is op autoritjes, besloten ze haar maar mee te nemen. Braaf als Ryanne was, ging ze meteen op de achterbank zitten. Wat een goed opgevoed hondje!  

Van Douwe Egberts kregen we dit fijne pakket vol koffie opgestuurd. En met dit koude weer is een lekker bakkie meer dan welkom.

Fleur had een griepje onder de leden, maar gelukkig week haar kat Cor geen moment van haar zijde. Wat een lieverdje! 

Whoehoe! Op de Ze-redactie zaten we vol ongeloof in onze ogen te wrijven en te stuiteren op onze stoelen. We hebben namelijk meer dan 750.000 unieke bezoekers deze maand dankzij dit artikel dat viraal ging! Tijd voor een feestje! 

Sabine ging samen met Kelly van Kellycaresse.nl naar een event van Histor waar ze lekker met pindakaas op een krijtwitte muur mochten kliederen. Hun innerlijke kind kwam spontaan weer boven! Binnenkort lees je er meer over. 

Karins eethoek is eindelijk compleet. Al tijden zocht ze naar een klok om haar hoekje te sieren en naar een lamp boven de eettafel en na een lange zoektocht, had ze ze gevonden. Score! 

Karin bond de ijzers onder haar voeten en ging samen met haar vriend en zijn zusje schaatsen op de kunstijsbaan in Utrecht. Tegelijkertijd wist ze ook nog eens deze foto te maken. Pfoe, wij zouden allang onderuit liggen. 


Marleen was aanwezig bij een wel heel bijzondere lunch. Waar houden vrouwen van? Lekker eten en mooie bloemen. Dat wist Bloemenbureau Holland maar al te goed en daarom organiseerden zij speciaal een trendlunch waar iedereen werd omgeven door de mooiste bloemen. Het leek wel lente! De nieuwste trends op het gebied van interieur, maar ook bloemen en eten, van alles kwam er voorbij en allemaal was het even mooi en interessant. Marleen kwam niet alleen met een volle maag terug op kantoor, maar ook met een flinke dosis inspiratie en een grote wensenlijst wat ze in haar woning wil hebben. 
 
Nou, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus over twee weken weer een update!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.