Achter de schermen bij Ze: Dubsmashjes & we gaan verhuizen!

Werk & studie door Sabine

Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real life-verhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!
 
Pfoe, we hebben het weer lekker druk gehad op de redactie! We zitten namelijk middenin een verhuizing - we gaan verhuizen naar de foodhallen in Amsterdam - en de verhuisdozen vliegen ons om de oren. Ondertussen moesten we natuurlijk wel gewoon doorgaan met artikelen tikken en persevents bezoeken. En natúúrlijk met lol maken. Wat wij afgelopen twee weken hebben beleefd? Kijk snel mee! 

Een bob kost wat onderhoudswerk en het was voor Marleen weer tijd voor de tweemaandelijkse APK bij de kapper.

We gaan verhuizen! We ruilen ons plekje aan de Keizersgracht in voor een mooi plekje in de Hallen. We blijven gewoon in Amsterdam dus. Ondertussen stapelen de dozen zich op en kunnen we door de bomen het bos- euh Marleen niet meer zien. 

Op de redactie warmen we onze handen op aan onze mokken thee en hebben we outfits aan waarmee we linea recta door kunnen naar de Noordpool. Want het wordt kouder… en kouder… en kouder. En wanneer het koud wordt, gaat je weerstand ook een stuk naar beneden. Deze smooties boordevol vitamientjes kregen wij opgestuurd van Albert Heijn en waren daarom erg welkom op de redactie. Ze zijn nu in alle Albert Heijns te koop!

Karin had een dagje vrij en als je vrij hebt dan ga je… juist, naar Primark. Ze was vastbesloten om haar garderobe winterproof te maken. Ze kocht dan ook een lading truien en deze kerstlegging op de foto, die móest ze natuurlijk hebben. 
 
Op de redactie lurken we koppen thee, maar een bakje koffie is op z’n tijd ook lekker. Van Jumbo kregen we dit pakket klimaatneutrale koffie opgestuurd. Jumbo maakte een dealtje met Stichting Max Havelaar om bij te dragen aan het voortbestaan van de koffiebossen in Ethiopië. Goed bezig, Jumbo. We like! 
 
Zachte billetjes zijn altijd fijn. Zeker voor je kroost kan het erg prettig zijn. Van Zwitsal kregen we dit schattige pakketje vol Woezel en Pip Zwitsal-producten opgestuurd. Ziet het er niet schattig uit? 

Sabine ging op bezoek bij haar zusje in Hoofddorp en ze besloten om samen een oliebol te gaan halen. Ze raakten helemaal in de kerststemming toen ze deze Santa Claus met zijn rendieren naast de oliebollenkraam zagen staan. It’s beginning to look a lot like Christmas… 


Op de redactie beginnen we vast met aftellen, want 13 januari is Pretty Little Liars weer te zien op Netflix! Yes! 

Karin had nog een prakje spaghetti over en dat kon ze mooi opeten… dacht ze. Huib vond namelijk dat hij ook wel een klauwtje mee kon prikken. 
 
Zoete pannenkoeken of cupcakes, meh, dat is zó 2013. Van Maggi kregen we daarom hartige pannenkoeken en cupcakes om zelf te maken. We zijn benieuwd! 

Fleur ging naar de bios om de nieuwe Hunger Games-film Mockingjay te kijken. En daar hoort natuurlijk wel een bak popcorn bij. Een XL-bak welteverstaan.  
 
Samen met haar zus werkte Sabine een enorme hoeveelheid tapas naar binnen bij een leuk tapasrestaurantje. Vol dat ze zat! Nóóit meer zoveel eten. Dat voornemen hield ze maar even vol… want gisteren ging ze weer om de verjaardag van haar huisgenootje te vieren. Alleen stouwde ze zich nét iets minder vol dan de vorige keer. 
 
Marleen toog door de herfstige kou naar het persevenement van Kruidvat. Op de redactie zijn we er dol op, want tegen fijn prijsjes kun je er altijd de lekkerste producten vinden. Marleen werd flink in de watten gelegd. Zo kreeg ze een persoonlijk make-upavies, ze werd onder handen genomen door een visagiste (tip: heb je blauwe ogen, ga dan eens met de kleur paars aan de slag) en ze deed een geurtest.

Allerlei nieuwe producten werden getoond. Zoals de nieuwe heat protection spray van het huismerk van Kruidvat, arganolie om je haar intens te voeden en nieuw in het assortiment zijn de geurgeschenksets van The Master Perfumer. Al een tijdje heeft Kruidvat een eigen geurlijn en er is voor elk wat wils. Zo zijn er tassenparfums (30 ml voor € 3,99), geuren voor hem en haar (50 of 100 ml voor € 7,99) en niet onbelangrijk: ze ruiken heerlijk!
 
En daar is Corrie weer! Arme Cor is gesteriliseerd en haar rode pyjamaatje is om te voorkomen dat ze niet aan de wond gaat zitten. Hier is ze nog een beetje duf, maar ze wordt flink in de watten gelegd door Fleur. 
 
Donderdag is eigenlijk sportdag voor Sabine, maar ze had daar hélemaal geen zin in. In plaats daarvan werkte ze samen met haar huisgenoot een grote bak patat naar binnen met een dikke klodder mayonaise. Om de avond af te sluiten gingen ze samen een biertje drinken op de Dam (want wijn was twee keer zo duur). 
 
Marleen heeft een feestje te vieren deze maand. Ze is namelijk zes jaar heel gelukkig samen met haar knappe blonde prins. Om dat te vieren nam ze hem als verrassing mee naar een hotelletje aan zee. En op de terugweg bezochten ze ook even de Euromast in Rotjeknor.
 
Sabine ging vrijdagavond naar haar ouders in het hoge Noorden. Ze werd helemaal blij van het vrolijk versierde station van Amsterdam Zuid. 
 
Albert Heijn is al in de kerstsferen en stuurde ons dit bomvolle kerstpakket vol lekkers. Waarom? Zodat we ons eigen heerlijke Ze-kerstdiner kunnen koken. Van peper tot citroen, van een complete ossenhaas tot de kersteditie van de Allerhande: deze Kerst zitten we gebakken.
 
En daar hebben we onze favoriete papegaai weer! Want zeg nou zelf, het Ze-dagboek is niet meer compleet zonder een #huibfie. 

fout in embed: media provider niet ondersteund
fout in embed: media provider niet ondersteund
fout in embed: media provider niet ondersteund
Misschien ken je de app al, maar zo niet, download dan nu als een malle Dubsmash. Lekker playbacken op foute hits, hilarische tv-momenten, gekke dierengeluiden en noem maar op. Op de redactie moesten we dat natuurlijk wél even uitgebreid testen.
 
Nou, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus over twee weken weer een update!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.