Mama / Kinderen
Kinderen

Grappige video: dit kun je dus beter niet doen als je zwanger bent?


Geen wijntje meer op dat ene feestje, geen carpaccio en niet te veel koffie drinken. Er zijn heel wat dingen die je beter niet kunt doen als je zwanger bent. Wat je beter ook achterwege kunt laten? Twerken. Deze vrouw kan het weten! 
 
Wanneer je een bun in the oven hebt, kun je heel veel dingen tijdelijk niet meer doen. Zo is het niet verstandig om bepaald soort voedsel te nuttigen en een ritje in de achtbaan is er ook niet meer bij. And the list continues… Het is namelijk ook niet zo’n heel erg goed idee om te twerken wanneer de baby bijna komt.  

 
Twerken met een dweil 
Aan het begin van de video is te zien hoe deze hoogzwangere vrouw dapper de keuken te lijf gaat met een dweil. Maar wanneer manlief een leuk muziekje opzet en Shade’s No Ordinary Love door de speakers knalt, is te zien hoe mrs. Pregnant Lady de heupen losgooit. Ze trekt al haar moves uit de kast en playbackt met de stok van de dweil, meldt Metro. Je weet wel, zoals we eigenlijk allemaal weleens hebben gedaan tijdens de meest vervelende huishoudelijke karweitjes.

 
Vliezen gebroken
En daar kwam dan het moment dat er werd getwerkt door de mommy to be. Waarschijnlijk vond de kleine spruit het niet zo fijn, want voor zowel papa als mama het wisten, braken de vliezen van moeders. Haar man, die geamuseerd toekeek terwijl hij het hele spektakel filmde, schrok hier toch wel van en vond het toen wel tijd om zijn vrouw erop te wijzen dat ze dat misschien toch beter niet had moeten doen. No shit, Sherlock! Gelukkig is alles goed gegaan en zijn de twee inmiddels de trotse ouders van het meest schattige jongetje.
 
Wat vond jij van de video?