Mama / Kinderen
Kinderen

Opvoeden 2.0: dit jongetje zal nooit meer liegen

Reageer 0
Al is de leugen nog zo snel, deze vader achterhaalt ‘m wel. Wanneer hij ontdekt dat zijn zoontje tegen hem liegt, besluit hij zijn kiddo eens flink op zijn plek te zetten. En hoe! Eén ding is zeker: dit jongetje zal nooit meer liegen.
 
We weten niet of we de volgende man nou moeten uitroepen tot Vader van het Jaar 2015 of dat we Jeugdzorg maar eens een belletje moeten geven. We weten wél dat zijn zoontje in de toekomst over nog geen scheet zal liegen.
 
I was joking!
Effectief? Vast en zeker. Een klein beetje zielig? Dat ook. Vooral de angst in de ogen van de kleine man als zijn vader zijn biecht totaal negeert en steeds bozer wordt, is priceless. “But dad, I said I was joking!” Waarover hij dan had gelogen? Dat iemand van school hem heel erg had laten schrikken, aldus Metro UK. Een klein leugentje, maar met grote gevolgen.
 
De vader in het verhaal besloot het opvoeden eens over een andere boeg te gooien en wilde zijn zoon voor eens en voor altijd goed laten weten dat hij nooit meer mag liegen. “We’re going to beat his dad up en his grandpa too. We’re going to teach this kid a lesson. I’m going to go home, we’re going to borrow your uncle’s gun.” En zo gaat paps nog even door totdat zijn zoon de tranen niet meer kan bedwingen. De moraal van het verhaal? Check dit filmpje even, want gelukkig voor ons heeft vaderlief alles opgenomen. 


Dus, last van hardleerse en lieggrage kinderen? Vergeet de babyfluisteraar, deze man heeft meer effect dan Jo Frost en haar naughty corner. Eventuele jeugdtrauma's zijn voor eigen risico. 

Wat vind jij: heeft deze vader zelf een opvoedlesje nodig of kunnen we nog van hem leren?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 4 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Sinner

  Aahw wel leuk opgelost, die liegt niet meer zo snel.

 • Anoniem

  Kind zit ook nog eens zonder gordel voorin... Vader van het jaar wordt het dus niet. Los daarvan is dit wel een lesje die het jochie niet snel meer zal vergeten.

 • Jilliebean

  Haha 'grandpa has a bow and arrow too!'

 • meonly

  Wahaha, die moet ik onthouden!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen