Achter de schermen bij Ze: Wat een verwennerij!

Werk & studie door Redactie Ze.nl

Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real-lifeverhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!

Deze twee weken zijn we enorm verwend op de redactie met lekker eten. Zo kwam Chocomel langs met een lekker ontbijt en een nog lekkerdere man. Daar worden we blij van! Maar ook hebben we veel en uitgebreid geluncht terwijl we veel nieuwe verhalen voor jullie getikt hebben. 


Als het stormt worden Karin en Marleen een beetje... melig. Zouden ze net als dieren aanvoelen dat ze zich uit de voeten moeten maken? Deze selfiequeens laten zich in ieder geval niet gek maken! Of toch wel?


Rosanne en haar lover hebben op een regenachtige zondagmiddag lekker paaseieren geverfd! Erg fabulous zijn ze niet geworden, maar leuk was het wel. 


Marleen besloot ook maar aan de stop-alles-in-een-jar-trend toe te geven en maakte haar eigen noodlesoepje. Met een beetje inspiratie van Pinterest en een nieuwe pot had ze een heerlijke lunch. 


De mama van Karin was jarig en dat moest natuurlijk gevierd worden. Hiep, hiep, hoera voor de mams van Ka! Lijken ze niet sprekend op elkaar?Omdat Karin naar de verjaardag van haar moeder was mochten Rosanne en Kimberly naar Triumph om met nog veertig andere bloggers een gratis lingeriesetje uit te zoeken. Je snapt wel dat ze door het dolle heen waren. Met de actie wil Triumph vijtigduizend dames dit jaar in een goede beha steken. Want wist je dat maar liefst 80% van de dames de verkeerde maat draagt? Dat gold ook voor Rosanne die nu heel happy is met 'The One'. 


En natuurlijk zag alles er weer fabulous uit op deze gezellige bloggersavond!


Marleen loves selfies, maar ze houdt nog meer van haar nieuwe roségouden ring. Een paar mensen vroegen zich al af: is dit dé ring? Nee helaas, op een aanzoek wacht onze bridezilla nog altijd.


Kimberly zat lekker miljoenenjacht te kijken toen daar ineens een vraag werd gesteld over ons frenemy-onderzoek! Ja, ja Ze.nl komt zelfs al uit de mond van Linda de Mol en verovert de wereld! 


Och jee, het is me toch een rampweek voor Rosanne! Haar motoriek is af en toe wat houterig en ze gooide kokend water over haar hand heen. Dat werd een retourtje Den Bosch om langs de dokter te gaan. Gelukkig is er behalve een grote rode plek niks ernstigs aan de hand.


Op een ochtend zaten de Ze's te tikken toen er ineens een enorme knappe vent met een heerlijk ontbijt kwam binnenwandelen. Het was Chocomel die ons in de watten kwam leggen met hun nieuwe Chocomel Vers. Deze nieuwe variant van het merk is op basis van verse melk en daarom smaakt het lekker licht en fris. Daar zeiden de redactrices natuurlijk geen nee tegen! 


Wat zou het dagboek zijn zonder een geweldige foto van Huib, de vogel van Karin? Wist je dat Huibje zo trouw is dat hij het liefste met Ka mee gaat douchen?


Als de middagdip in zicht is dan ga je… precies, pinken vergelijken. Omdat het kan. Spelen we nu het spelletje: Van Wie Is Die Vinger? Dik en worstig versus rank en slank.


Fleur en Rosanne hebben een nieuw levensmotto: eerst pizza. Als er een grote beslissing moet worden genomen dan is het antwoord altijd: eerst een pizza. Je kunt geen knopen doorhakken zonder pizza.


Wat ruist daar door het struikgewas? Terwijl Rosanne heel serieus aan het werk is, is Marleen een beetje... tja, afgeleid. Wij denken dat ze het niet slecht zou doen in American Horror Story, en jij?


Het is niet altijd op elk bureau even netjes, maar Karin heeft er dit keer wel écht een teringzooi van gemaakt. Dat doosje staat er ook al meer dan een week en zit vol confetti en of die crackers uit 2012 nog te eten zijn? Wie wat bewaart, heeft wat. 


Altijd als Rosanne in het weekend langs haar ouders gaat wordt haar hondje Luna helemaal gek. Dan vliegt ze als een idioot door het huis en de tuin heen om te eindigen op haar rug. (Zodat je over haar buik aait) Zo'n warm welkom is de leukste manier om thuis te komen!
 

Nou, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus over twee weken weer een update!
 
Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.