Even voorstellen: de nieuwe hoofdredactriZe

Werk & studie door Vera
Blaas de ballonnen maar op en gooi confetti hoog in de lucht. Er is feest op de redactie van Ze.nl! Na een maand zonder te hebben gezeten is ze ein-de-lijk gearriveerd, de nieuwe hoofdredactriZe van Ze.nl! Benieuwd wie het is?

Even voorstellen

Lieve lezeressen, ik ben Vera en ben vanaf 1 juni de nieuwe hoofdredactriZe van Ze.nl. Een aantal weken geleden werd ik samen met Kimberly nog geïntroduceerd als één van de nieuwe redactriZes van Ze.nl. Maar ik kan jullie nu vertellen dat ik de nieuwe hoofdredactriZe ben geworden! Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe functie en heb erg veel zin om aan de slag te gaan als hoofdredactriZe!


Heb je mijn kennismakingsartikel van een aantal weken geleden gemist? Dan stel ik mij nog een keer voor! Voor degenen die mij nog niet kennen even een klein stukje over mij. Ik ben Vera en ik ben 25 jaar. In 2012 ben ik als stagiaire bij Ze.nl begonnen en daarna bleef ik trouw werken als freelancer – want wie kan of wil Ze.nl nou verlaten? Vorige maand werd ik geïntroduceerd als redactriZe, maar toen ik werd gevraagd als de opvolgster van ex-hoofdredactriZe Karin kon ik dat natúúúrlijk niet weigeren.

Vanaf mijn zesde zei ik al dat ik journalist/redactrice wilde worden, dus deze droom ben ik dan ook achterna gegaan. Wel kwam ik er al snel achter dat de echte ‘journaal-journalstiek’ niets voor mij is. Laat mij maar lekker schrijven over leuke dingen zoals je hier op Ze.nl ziet! Ooit wil ik ook nog in New York gaan wonen, maar of dat zo’n goed idee is als shopverslaafde weet ik nog niet. Naast mijn shopverslaving hou ik mij bezig met schrijven, verre reizen maken, heel veel taart eten - en dat er dan weer vanaf sporten -  en boven alles: heel erg hard van het leven genieten.  


Wat kun je verwachten?

De afgelopen maand hebben we - zoals jullie vast wel hebben gemerkt - wat minder artikelen per dag online gehad. Maar ik wil als we weer op volle bezetting zitten zo snel mogelijk naar meer artikelen per dag. Ook ben ik nog op zoek naar leuke nieuwe freelancers, dus als je graag voor Ze.nl wil schrijven? Stuur mij dan een mailtje. Naast meer artikelen komen er ook wat verfrissende nieuwe rubrieken waar we zeer binnenkort al mee gaan starten, maar de rode draad van Ze.nl houden we natuurlijk hetzelfde. En als kers op de taart krijgen we na de zomer een nieuw design van de website!

Heel veel leesplezier komende tijd en ik hoop dat jullie trouw Ze.nl blijven bezoeken. Tot snel op de site!

 
Liefs,

Vera
HoofdredactriZe Ze.nl

Heb je een vraag? Een briljant verhaal of een geniale tip? Of wil je freelance schrijfster worden voor Ze.nl? Je kunt mij mailen op vera@ze.nl.