Fashion / (Web)shops
(Web)shops

Zo kleed je je elegant en vrouwelijk!

In een tijd waarin vrouwen zich vooral stoer willen kleden, kan het best nog eens lastig zijn om elegante kleren te vinden waarin je vrouwelijke schoonheid wordt geaccentueerd. Daar bedacht CVRD-oprichtster Hind Abakhti iets op.

De zoektocht naar elegante kleding die niet te veel bloot weergeeft kan een behoorlijke opgave zijn. Je wilt er niet ordinair bijlopen, je wilt gewoon stijlvol en elegant zijn. Tegelijkertijd wil je misschien ook wel krachtig overkomen. Dat wilde Hind Abakthi ook, maar zij kon daar geen oplossing voor vinden. Daarom richtte ze haar eigen kledinglabel op. Kleding waarin ze zich wel thuis voelt.

 

 


Hind Abakthi vond het moeilijk worden om elegante kleding te vinden, zonder letterlijk te veel bloot te geven. Van haar mag er nog wel wat te fantaseren overblijven. En eigenlijk kunnen we ons daar heel goed in vinden. Wanneer je tegenwoordig op zoek bent naar elegante kleding wordt er al snel te blote kleding uit de rekken getrokken. De ontwerpen van Hind zijn vrouwelijk voor sterke, modebewuste vrouwen.

 

 

 

 


De naam van het modemerk spreekt uit waar het merk voor staat: CVRD wat je uitspreek als covered. “De boodschap die wij met onze kleding uitstralen is vaak de eerste soort informatie die een ander over ons ontvangt. Als je nog iets aan de verbeelding overlaat, accentueert dat je persoonlijkheid en prikkelt het de fantasie. Ik geloof dat iedere vrouw iets moois heeft, iets begeerlijks.”

De collectie is gelanceerd op CVRD-fashion.com en is ook onder andere op die plek verkrijgbaar.

Welke uitstraling probeer jij met je kledingstijl te bereiken?