De week van Ze #10

Media door Redactie Ze.nl
Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Kunnen jullie geloven hoe snel de tijd gaat? Dit is alweer de tiende editie van 'De week van Ze'! We hopen dat jullie het leuk vinden om elke week onze foto's te zien. Wij vinden het in ieder geval erg leuk om ze te maken. Kijk je ook deze week weer met ons mee?


Vera bezocht afgelopen week een paar PR-bureaus. Zie hier allemaal lekkere hapjes en drankjes bij MOOI PR!

Wij vrouwen zijn gek op twee dingen: chocolade en SCHOENEN! Want van schoenen heb je nooit genoeg. #fact
 
Anniek ging een weekendje naar Scheveningen met haar vriend. Ze waagden een gokje in het casino (en wonnen natuurlijk niets) en brachten de nacht door in een snoezig hotelletje aan de kust. Ze gingen uit eten bij Crazy Piano's, waar de hele avond deuntjes worden gespeeld op twee piano's. Iedereen brult met een volle bakkes mee, maar dat maakt het ook zo leuk!

Sabine ging naar de lancering van een nieuwe lijn beautyproucten van Etos, de zogenaamde Botanical Boost. De producten zijn goed geprijsd en ruiken heerlijk. We like!

Zoveel nieuwe producten! Wij willen ze het liefst allemaal uitproberen, wat jij?

Heb jij je eigen Q-top 1000 al samengesteld? De 'lijst van je leven' gaat aanstaande zondag van start en dan komen de 1000 beste nummers langs. En jij kunt die nummers kiezen, dus vergeet niet de lijst in te vullen op de website van Qmusic!

Mariëlle weet altijd de beste restaurantjes te vinden. Zo ging ze lekker eten bij Vlaamsch Broodhuys in Utrecht. Jammie!

Later in de week ging ze voor Vrouwen.nl naar Hotel de Hallen, waar ze dit overheerlijke dessert kreeg. Wij zien chocolade en dat is in ons boekje altijd goed!

Amy nam een selfie met haar hond! So cute!


Steengoede humor dit!

Mariëlle ging naar de lancering van de H&M x Balmain-collectie. Deze foto werd genomen vóórdat iedereen in de rekken dook.
 
Graaien in de rekken! Iedereen wilde natuurlijk als eerste de kledingstukken hebben, want ze zijn to die for.

Twee katten gratis af te halen bij Mariëlle!


Oe la la, wij kregen een spannend pakketje binnen van 'Ooh by Je Joue'. We trilden bijna weg!

You are awesome! Sabine kreeg dit kaartje van een random man op een fiets en deelt de boodschap graag met jullie!

Wij zijn ook te vinden op Instagram én Snapchat: redactiezenl. Dus ben je benieuwd naar wat we allemaal nog meer uitspoken? Volgen maar!


Dat was onze week in foto's! Hoe is jullie week geweest? We horen het graag!

Veel liefs,

Team Ze.nl