Lifestyle / Media
Media

De week van Ze #13

Spontane lachbuien, slechte grappen en geheime chocoladevoorraden: dit is de redactie in een notendop. Nieuwsgierig geworden naar wat wij doen wanneer we niet druk aan het tikken zijn? We geven je een kijkje in de afgelopen week.

Zo, we hebben er weer een week opzitten. We hebben ons best gedaan om jullie de sappigste verhalen voor te schotelen en natuurlijk om leuke foto's te maken van onze activiteiten. Kijk snel mee!

We hebben de redactie deze week al kerstproof gemaakt, inclusief kerstboompjes en ijsbeer. En ja, we weten dat het eerst nog Sinterklaas moet worden. We don't care.

Nu het kouder wordt buiten (lees: gevoelstemperatuur van -20) hebben we niets tegen op een warme drank. Deze warme chocolademelk met geslachtsroom (zoals Vera altijd zegt) smaakte dan ook prima.

Vera kocht deze handschoenen om haar pootjes te beschermen tegen de kou. Hoe cute!

Met de pannen van Tefal werd deze week gretig gekookt. Vera maakte afgelopen weekend een lekkere runderstoof. Wil jij ook zo'n mooie pan winnen? Doe dan mee met de winactie!

Mariëlle speelde hints met haar kat Jimi. Hij deed een standbeeld na. Daar was 'ie vet goed in. Je snapt natuurlijk wel dat hij gewonnen heeft.

Vera was helemaal happy met deze elektrische tandenborstel van Oral-B. Hiermee kan ze haar tanden goed beschermen tijdens de feestdagen.

Amy ging aan de slag met het wenkbrauwpotlood van LOOkX. De tutorial is binnenkort op Ze.nl te lezen!


Een leuke meneer van Lipton kwam langs om ons de nieuwe manier van theedrinken te laten zien. In plaats van theezakjes heeft het merk nu capsules. Die duw je in je Nespresso machine en zo zet je een verrukkelijk kopje thee.


Hoe cute is het pakketje? Er zijn allemaal verschillende smaken én er zaten heerlijke koekjes bij. 


Die koekjes werden door Anniek en Sabine natuurlijk meteen verorberd. Omnomnom.

Sabine ging naar een evenement van de Bijenkorf op de Dam. Daar in de lucht zweeft zangeres Loreen, bekend van haar nummer Euphoria. Ze moet vast een mooi uitzicht hebben gehad!


Ter ere van de dinsdag ging Mariëlle voor een lekker drankje.


Sabine deed een poging om een kastje van IKEA in elkaar te zetten. Het ging allemaal hartstikke goed, totdat ze erachter kwam dat ze de achterkant verkeerd om had vastgemaakt! Ze besloot het lekker zo te laten. You go, Sabine!

Vera was aanwezig bij de kick-off presentatie 2016 van L'Oréal. Hier is een kleine sneakpeek van de nieuwe producten. Het ziet er goed uit!


En daar was ook een gedeelte met producten van NYX. Vanaf nu Vera's favoriete merk! Mariëlle ging lunchen bij Anne en Max. Ziet er net zo speciaal uit als het is: niet heel erg.

Sabine ging samen met haar zusje naar een concert van de Amerikaanse zangeres Kacey Musgraves. Ze stonden bijna vooraan en konden zo extra goed genieten van het optreden!
 

Is het over de datum? Nee, het is een weedburger! Dat is dus zeewier, geen wiet.

Wij zijn ook te vinden op Instagram én Snapchat: redactiezenl. Dus ben je benieuwd naar wat we allemaal nog meer uitspoken? Volgen maar!


Yes, dat was 'm weer voor deze week! Hebben jullie nog leuke dingen gedaan? Let us know!

Veel liefs,

Team Ze.nl