Kijkers storen zich aan Kopen Zonder Kijken-stel: "Onsympathiek en totaal niet enthousiast"

Media door Zita

In de nieuwste aflevering van Kopen Zonder Kijken zien we Martijn en Boy die op zoek zijn naar een huis. Martijn Krabbé en zijn team doen er alles aan om aan de wensen van het stel te voldoen, maar het valt de kijkers om dat ze absoluut niet enthousiast reageren.

Lees ook: Alex van Keulen mist zieke Martijn Krabbé: 'Niemand kan hem vervangen'

Martijn en Boy in Kopen Zonder Kijken

Martijn en Boy willen van Utrecht naar Deventer verhuizen, maar dat is moeilijker dan gedacht. Ze twijfelen enorm over verschillende dingen en ze houden absoluut niet van klussen. Daarom schakelen zij het team van Kopen Zonder Kijken in. Wanneer makelaar Alex van Keulen de wensenlijst ziet van het stel, schrikt hij. Het stel wil onder anderen een eengezinswoning in een rustige wijk. Ze willen een oprit die groot genoeg is voor twee auto’s, de woning moet duurzaam zijn én moet drie slaapkamers hebben. Dit allemaal voor een budget van 440.000 euro. Alex laat weten dat deze wensenlijst niet reëel is en dat ze de wensen moeten bijstellen.

Lees ook: Onthullingen van partner: verborgen weetjes over Bob Sikkes uit Kopen Zonder Kijken

Huis in Deventer

Ondanks de wensenlijst van het stel, lukt het Bob Sikkes en Alex toch om een mooi huis te kopen voor het stel in Deventer. Het huis heeft drie kamers, een zolder én een tuin om het zuiden. Toch is het huis niet naar de smaak van de heren, maar ze staan er wel voor open om hier te gaan wonen. Alex heeft het huis voor 410.000 euro aangekocht en Martijn en Boy maken 10.000 euro extra vrij om het huis helemaal naar smaak te maken.

Niet enthousiast

Bob, Alex en Roos zijn erg enthousiast over hun aanpak en hoe het huis is geworden. Martijn en Boy daarentegen moeten erg wennen aan hun nieuwe huis als ze het mogen bekijken. Kijkers storen zich hier enorm aan en missen een hoop enthousiasme bij het stel.

Lees hier enkele reacties op X: