Zien! Ryan Gosling verbluft publiek tijdens Oscars met geniale 'I'm Just Ken'-optreden

Media door Jennifer

De uitreiking van de Oscars zijn elk jaar weer een bijzonder feestje. Bij deze awarduitreiking pakken ze altijd nét iets meer uit, zo ook nu met bijvoorbeeld de optredens. Al steelt vooral acteur Ryan Gosling de show met zijn speciale performance van I'm Just Ken uit de populaire live-action film over Barbie. Daarmee heeft hij iedereen omver geblazen!

Ryan Gosling steelt show met optreden tijdens Oscars

Dit jaar ging het tijdens de uitreiking van de Oscars onder meer om de populaire films Oppenheimer en Barbie. Helaas voor Barbie werd hun 'concurrent' de grote winnaar bij de Oscars. Al winnen ze het wél op gebied van muziek. Zo krijgt het liedje What Was I Made For? van Billie Eilish de award voor Original Song én gaat Ryan ervandoor met de 'prijs' voor beste optreden van de avond. Nou ja, niet officieel, maar zijn performance van I'm Just Ken gooit wel hoge ogen bij het publiek en de kijkers op social media. Meteen in het begin laat hij het publiek ook lachen, wanneer hij zijn optreden vanuit daar begint. En natuurlijk begint hij bij 'zijn' Barbie, oftewel actrice Margot Robbie. Vervolgens geeft hij een verbluffend goed optreden samen met Guns N' Roses-gitarist Slash. Hierbij blijft hij continu serieus, waardoor het nóg leuker wordt. Oordeel zelf maar:

@superherorico

Barbie spin-off film over Ken?

Overigens is het niet gek, dat Ryan zoveel positieve reacties krijgt op zijn optreden tijdens de Oscars. Ondanks dat de live-action film van Barbie over Barbie gaat, wordt haar tegenspeler Ken achteraf net zo populair. Dit komt mede door het mooie liedje I'm Just Ken, dat hij op een gegeven moment zingt in de film. Na de film is de soundtrack zijn eigen leven gaan leiden. Zo maakte Ryan eerder al een kerstversie van het nummer, waar destijds ook al leuk op werd gereageerd. En nu speelt hij zichzelf, Ken én het liedje weer in de schijnwerpers met een geniaal optreden tijdens het Oscars-gala.

Misschien doet de acteur dit bewust om alvast promotie te maken voor de spin-off film van Barbie. De geruchten gaan namelijk dat er een spin-off komt over het personage Ken. In een interview met tv-programma 60 Minutes doen regisseur Greta Gerwig en co-writer Noah Baumbach in ieder geval erg mysterieus over een mogelijk, nieuwe film over het populaire bijpersonage. "Daar kan ik niets over zeggen," zei Greta destijds. "I mean, de waarheid is... we zullen zien, denk ik." Vervolgens gaven ze aan, dat er nog veel ideeën op de plank liggen voor verhalen over Ken. Oeh, interessant!

Lees ook: Wacht effe: komt er een spin-off film over Ken (van Barbie)?