Er bestaat nu een burger gemaakt van kaas (en die wil je proeven)

Eten door Rochèll

Voor kaasliefhebbers kan een gerecht niet genoeg kaas bevatten. Wat extra plekjes kaas op de nachoschotel, kaassaus over de frietjes en natuurlijk een dikke plak kaas op de burger. Heerlijk! Ook zo'n kaasfan? Dan is de nieuwe burger van Old Amsterdam helemaal voor jou gemaakt. Het merk verkoopt nu namelijk kaasburgers. Het water loopt ons nu al in de mond!

Kaasburger van Old Amsterdam

Ja ja, je kunt een nieuwe vleesvervanger toevoegen aan je favorietenlijstje. De nieuwe kaasburger is perfect voor wie vegetarisch eet, maar ook voor wie gewoon heel erg van kaas houdt natuurlijk. De kaasburger is heel makkelijk te maken in de (grill)pan of op de barbecue. Geen paniek: door de speciale buitenlaag smelt alleen de kaas in de burger, maar blijft de buitenkant heel.

Verschillende smaken

De kaasburger is verkrijgbaar in twee verschillende smaken, namelijk: Old Amsterdam Tasty Grill Original - gewoon, voor de originele kaassmaak van Old Amsterdam - en Old Amsterdam Tasty Grill Sweet Chili. Je kunt de kaasburger als burger eten, tussen wat sneetjes brood. Maar je kunt de kaasburger ook gebruiken in andere recepten, zoals bijvoorbeeld een pasta of een salade. Lekker!

Lees ook: wat is de beste kaas voor op een tosti?