Wie biedt?! Temptation Island zoekt nieuwe kandidaten

Media door Roos

Volgende week is het eindelijk zover, dan gaat het nieuwste seizoen van Temptation Island weer van start! Uit de beelden in de preview blijkt dat het er weer stomend heet aan toe zal gaan en er vele harten gebroken zullen worden. Denk je dat jij het beter kunt? Dan hebben we geweldig nieuws voor je: volgend seizoen kun jij zelf ook shinen in je ienieminibikini!

Er komt een nieuw seizoen

Die nieuwe reeks afleveringen van Temptation Island 2018 moeten nog van start gaan en de verleiders, verleidsters en stelletjes zijn pas net bekend. Toch smullen we alweer van het volgende nieuwtje, want er is zojuist bekendgemaakt dat er ook een Temptation Island 2019 zal komen. YES! 

Sterke karakters en principes

En het wordt nog beter: jij kan in het volgende seizoen shinen. Ze zijn namelijk nog op zoek naar kersverse kandidaten. Het castingbureau Multa Casting is verantwoordelijk voor de kandidatenselectie van het programma en heeft een oproep op geplaatst dat ze met name op zoek zijn naar geboren verleid(st)ers'en koppels wiens relatie 'écht alles aankan'. Toch kan niet zomaar iedereen meedoen, want je moet wel aan een aantal eisen voldoen: ‘Het draait allemaal om sterke karakters, principes, vertrouwen, doorzettingsvermogen en slimme speltactieken.’ Oja, en je moet rond half april twee weken vrij hebben. Nou, waar wacht je nog op?

Wil je meer Temptation?
Lees ook: Extra smullen: De eerste aflevering van Temptation Island komt met een verrassing

Lees ook: WAT?! (Seks)beelden vrijgegeven van het nieuwe seizoen Temptation Island
Lees ook: Zo kun je de afleveringen van Temptation Island al eerder zien
Lees ook: Dit zijn de verleiders van Temptation Island 2018
Lees ook: Dit zijn de verleidsters van Temptation Island 2018
Lees ook: Dit zijn de vier koppels van Temptation Island 2018

Lees ook: Uitgelekt: Dit zijn de voorwaarden om verleidster te worden in Temptation Island