Ed Westwick voor de derde keer beschuldigd van verkrachting

Celebs door Michelle Bakker

Vorige week was het groot nieuws: ook Gossip Girl-acteur Ed Westwick is in de #MeToo-affaire beschuldigd van ongewenste intimiteiten. Niet één, maar twee actrices deden kort na elkaar hun verhaal over de acteur die hen verkracht zou hebben. Ed liet zelf al snel weten het diep te betreuren dat hij beschuldigd wordt, maar dat hier niets van waar is en dat hij de dames niet eens kent. Toch wordt zijn verhaal steeds minder waterdicht, nu er ook een derde vrouw zich heeft gemeld met een verhaal over hem. 

Agressief

Rachel Eck zegt te zijn misbruikt door hem in de nacht van de Oscar-uitreiking in 2014. "Hij greep me agressief vast en gooide me op bed." Rachel, toentertijd 23, werd door haar ex-vriendje en Australische filmproducer Kaine Harling gebeld. Hij vroeg of ze zin had om naar hem toe te komen. "Onderweg kwam ik erachter dat hij samen met Ed Westwick was. Ik wist toen niet wie dat was. Toen ik aankwam vroeg Ed of ik een vriendin kon bellen, maar iedereen sliep. Toen drong hij zich op aan mij. Hij duwde me tegen de muur en probeerde me te zoenen. Het werd alleen maar erger. Hij greep me agressief vast bij mijn borsten, gelukkig kon ik me loswurmen waarna ik zo snel mogelijk wegging.”

Harling

Ze vertelde het vervolgens aan haar vriend, maar volgens hem bedoelde de acteur het niet zo. Opvallend genoeg had Kristina Cohen, die Ed als eerste beschuldigde, het ook over een producer die haar meenam naar het huis van Ed Westwick. Dit ging over dezelfde Kaine Harling. 

Lees ook: De tweede verleidster van het nieuwe seizoen Temptation Island is bekend