Tweede actrice beschuldigt Ed Westwick van verkrachting

Celebs door Redactie Ze.nl

Eergisteren werd bekend dat niemand minder dan Gossip Girl-favoriet Ed Westwick een actrice zou hebben verkracht. De 27-jarige Kristina Cohen beweerde dat hij haar belaagd zou hebben toen ze een dutje deed in zijn huis. Het duurde niet lang totdat Ed zelf met een verklaring kwam op zijn Twitter: hij kende deze vrouw niet en had haar nog nooit ontmoet. Nu meldt zich echter een tweede actrice die zegt verkracht te zijn door Ed Westwick...

Dutje

Aurélie Wynn, wiens artiestennaam Aurelie Marie Cao is, beweert in juli 2014 verkracht te zijn door Ed. "Het was een soortgelijke situatie als die van Kristina," schrijft ze op haar Facebook. "We waren met z'n allen bij vrienden tot vroeg in de ochtend en besloten een dutje te doen. Toen ik wakker werd lag hij bovenop me en trok het badpak kapot dat ik aanhad." In die tijd had Aurelie een relatie met Glee-acteur Mark Salling, die onlangs in het nieuws kwam door de kinderporno die hij in bezit bleek te hebben. Volgens Aurelie geloofde hij haar niet toen ze vertelde verkracht te zijn door Ed Westwick. 

10 seconds of fame

"Hij deed net of hij niet wist wie Ed Westwick was en zei dat ik loog," zo schrijft Aurelie. "Daarna ging het uit tussen ons. Andere vrienden om me heen dachten ook dat het beter zou zijn dat ik het niet aan de grote klok zou hangen. Anders zou ik al snel 'dat meisje' zijn die alleen maar uit was op haar 10 seconds of fame." Ze eindigt haar verhaal met het feit dat ze blij is dat dit alles nu aan het licht is gekomen.

Chuck Bass

Zou Ed inderdaad meer weg hebben van zijn Gossip Girl-personage Chuck Bass dan we zouden willen? Ondertussen zijn er fans die vierkant achter de acteur staan, maar trekken ook velen zijn verklaring in twijfel... Of hij ook dit keer met een verklaring komt? We houden het voor je in de gaten.

Lees ook: Gossip Girl-acteur Ed Westwick beschuldigd van verkrachting
Lees ook: Ed Westwick reageert op beschuldiging verkrachting