WIN: Colorburst Lipgloss van Revlon

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Een tijdje geleden schreven we al over de Colorburst Lipgloss van Revlon. Een lipgloss voor vrouwen die een passie hebben voor kleur en glans, waar we erg enthousiast over zijn. Jij kunt ?m nu winnen, want Ze.nl geeft er tien weg!

Lipgloss zorgt voor een prachtige glans op je lippen, maar kan al snel plakkerig zijn. We kennen allemaal wel het gevoel dat je haren continu aan je net opgemaakte lippen blijven plakken. Vet irritant!

Maar met de Colorburst Lipgloss van Revlon is het niets van dat. De lipgloss is fijn in gebruik, verzorgt je lippen (door antioxidanten als zoete amandelolie en vitamine E), geeft ze een prachtige subtiele glans en heel belangrijk: de lipgloss plakt niet! Lees hier de volledige review.

Revlon Colorburst Lipgloss is verkrijgbaar in de winkel voor ?10,95 en is in zeven prachtige kleuren te verkrijgen: Chrystal Lilac, Strawberry, Peony, Bordeaux, Papaya, Sunset Peach en Gold Dust.



Ze.nl mag 10 x de Colorburst Lipgloss van Revlon weggeven. Om kans te maken op een lipgloss in een kleur naar keuze moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 4 november 2011.