Dit zijn de leukste jurkjes voor de feestdagen (+WIN €150 shoptegoed)

Winacties door Rochèll

Het is weer de tijd van het jaar waarin we helemaal uit kunnen pakken wat betreft onze looks. Kerst en Oud & Nieuw staan al bijna weer voor de deur. Haal die jurkjes maar tevoorschijn! Heb je nog geen geschikt jurkje in de kast liggen, en zoek je nog naar dé perfecte outfit voor de feestdagen? We got you. Bij Only shop je de leukste jurkjes voor de feestdagen. En we hebben goed nieuws: je maakt nu kans op €150 shoptegoed! 

Jurkjes voor de feestdagen

Lang of kort, met of zonder glitters, en: welke kleur wordt het dit jaar? Jurkjes zijn er te vinden in allerlei soorten en maten. Gelukkig heeft Only voor ieder wat wils in de aanbieding. En hoe lekker zou het zijn als je in deze dure decembermaand ook nog eens shoptegoed wint? Scheelt toch weer in de portemonnee!

LANGE MOUWEN WIKKELJURK | €39,99

 

SPLIT JURK | €34,99

 

REGULAR FIT V-HALS KORTE JURK | €49,99

 

 

Doe mee en maak kans op €150 shoptegoed bij Only

Vul hieronder je gegevens in en misschien ben jij wel de gelukkige winnaar van €150 shoptegoed, te besteden bij Only. En dan staat je nog maar één ding te wachten: shoppen maar. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de collectie met feestjurkjes bij Only.

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter!

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.ze.nl/c/46/winnen

Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.