WIN: hippe tas van LaLiek

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Kennen jullie het onwijs leuke tassenmerk LaLiek al? De ontwerpen variëren van stoer en chique tot hip en casual: voor ieder wat wils dus! Op Ze.nl kun je nu een prachtige tas ter waarde van ?69,95 winnen!

Het merk LaLiek werd in 2008 opgericht door Lieke Gulikers; inmiddels zijn de tassen zo populair, dat ze ook buiten Nederland worden verkocht. De collectie bestaat uit meer dan twintig modellen van hoge kwaliteit met een bijzondere styling. Een tas van LaLiek is zeer fashionable en erg handig in gebruik.

De LaLiek-tassen zijn gemaakt van kwalitatief zeer goed imitatieleer uit diverse materialen, kleuren en fournituren. Voor de finishing touch zijn ze afgewerkt met subtiele details: een aparte ritssluiting, een lange schouderriem en een felle binnenvoering. De collectie wordt verkocht bij de betere lederwarenwinkels, schoen- en damesmodezaken en boetieks.

Benieuwd naar de gehele collectie van Laliek? Kijk dan op de site.


Ze.nl mag 5x de hippe, 'Bibi'-tas van LaLiek weggeven (zie bovenstaande afbeelding)! Om kans te maken op een tas ter waarde van ?69,95, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 27 oktober.