Wat is er nu lekkerder in je vakantie dan af en toe even heerlijk te relaxen met een boek. De debuutorman van Suzanne Joinson, De vrouw die naar Kashgar fietste is een echte aanrader. Ze.nl mag tien exemplaren weggeven!
 
Het verhaal
In 1923 reizen de Engelse zussen Lizzie en Eva naar de Chinese stad Kashgar. Onderweg helpen zij bij een bevalling, worden van toverij beschuldigd en gevangengenomen. In het huidige Londen hoort de eenzame, jonge Frieda dat ze de erfgename is van een pas overleden vrouw van wie ze nog nooit heeft gehoord. Het spoor wijst naar Kashgar.

De vrouw die naar Kashgar fietste is de debuutoman van Suzanne Joinson. In 2006 kocht zij een doos vol brieven op een vlooienmarkt. Zij schreef hier een kort verhaal over, van wie zouden de brieven zijn? Met dit verhaal won ze de New Writing Ventures-prijs en een geldbedrag waarmee ze een laptop kon kopen. Dit droeg eraan bij dat ze De vrouw die naar Kashgar fietste kon schrijven. Volgens Suzanne is het moraal van dit verhaal dan ook: ga naar vlooienmarkten! Meer informatie over de schrijfster vind je op haar website.

Winnen
Lijkt jou dit een mooi verhaal om je op vakantie helemaal in onder te dompelen? Dat komt goed uit! Ze.nl mag namelijk tien exemplaren weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl en The House of Books te liken op Facebook
 
Vul vervolgens onderaan je e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! Simpel toch? De prijsvraag loopt tot en met 16 juli 2012.