Oh no! Nemen we afscheid van GTST-Laura na spannende zomercliffhanger?

Media door Alyssa

De nieuwe maandtrailer van Goede Tijden, Slechte Tijden geeft een spannend voorproefje van wat er komen gaat tijdens de zinderende zomercliffhanger. Al maanden gonst het van de geruchten over mogelijk vertrek van soap icon Jette van der Meij, bekend van haar rol als Laura, die in de serie worstelt met de ziekte van Parkinson.

Gaat Laura kopje onder op Curaçao?

Het tripje naar Curaçao lijkt het decor te worden van een hartverscheurende wending in het verhaal. In de trailer zien we Laura trillend over een steiger lopen, gevolgd door een verontrustend beeld van haar hoed die in het water drijft. Is dit een voorbode van haar tragische ondergang?

Einde tijdperk

Als Laura werkelijk komt te overlijden, betekent dit het einde van een tijdperk. Jette van der Meij speelt al sinds 1990 de rol van Laura Selmhorst en heeft eerdere geruchten over haar vertrek ontkend. Toch lijken de makers mogelijk een drastische wending te willen maken na vierendertig jaar.

Reacties 

Reacties van fans stromen binnen onder de video. "Neeeee Laura, alsjeblieft doe dit niet! Als Laura sterft zal GTST nooit meer hetzelfde zijn", luidt een van de emotionele reacties. De fans smeken om genade voor Laura en speculeren over wat dit mogelijk betekent voor haar toekomst in de serie. Bekijk de aangrijpende trailer hieronder en bereid je voor op een zomercliffhanger die je niet snel zult vergeten.

Meer op Instagram

Lees ook: Nostalgie! Komt de 'Linda, Roos & Jessica' reünie echt? Babette van Veen verklapt: "stiekem al mee bezig"