Temptation Island-Iris verrast fans en kondigt primeur aan: 'Zet het in je agenda'

Media door Alyssa

In het laatste seizoen van Temptation Island maakte het publiek kennis met de sprankelende Iris de Waard. Als nail artist deelt ze haar passie op TikTok en liet ze zich ook van haar beste kant zien tijdens haar deelname aan Miss Nederland 2024. Maar dat is nog niet alles, want Iris heeft nog een talent in petto: ze kondigt haar allereerste single aan!

Debuutsingle

Voor haar trouwe volgers zal het geen verrassing zijn dat Iris ook een fantastische zangstem heeft. Op TikTok verraste ze regelmatig met haar zangkunsten, maar nu is het tijd voor een eigen nummer. De afgelopen tijd heeft ze haar fans al getrakteerd op enkele voorproefjes van haar debuutsingle.

Voorproefje

De spanning stijgt, want Iris onthult eindelijk wanneer haar nummer officieel wordt uitgebracht: 1 juni op Spotify. "Zet het in je agenda", schrijft ze enthousiast bij de aankondiging. Als kers op de taart deelt ze ook een video waarin een stukje van het nummer te horen is.

De tekst gaat verder onder het voorproefje van Iris.

@iris_de_waard 1 juni op spotify! ✨Lekker single✨ ZET HET IN JE AGENDA #lekkersingle #irisdewaard ♬ origineel geluid - ✨Iris de Waard✨

Iris en Mitch tijdens Temptation Island

Hoewel Iris in Temptation Island 2023 als verloofde de villa verliet met Mitch, nam hun sprookje een onverwachte wending. Vorige zomer maakten ze op Instagram plotseling bekend uit elkaar te zijn. Mitch bekende al snel dat hij was vreemdgegaan en verbleef zelfs bij de andere dame onder het mom van 'tijd en rust voor Iris'. Iris deelde op haar beurt haar gebroken hart met haar volgers op Instagram. Inmiddels gaat het gelukkig weer goed met haar en blijft ze 'voorlopig lekker single'.

Lees ook: Oh no! Dit Temptation Island-koppel zet punt achter 10-jarige relatie