De Meilandjes zetten pension Code Rosé in Noordwijk te koop

Media door Alyssa

Wie had dat nou verwacht? Pension Code Rosé in Noordwijk, dat nog maar een jaartje up and running is, wordt alweer te koop gezet door de Meilandjes. Martien heeft een advertentie op Instagram gezet die je gelijk doorlinkt naar de makelaar die het pension aan de man moet brengen.

Zwaar werk

Waarom ze van het pension af willen? Nou, blijkbaar vinden ze het werk gewoon te zwaar. Martien zegt zelf dat hij het niet echt zal missen als het eenmaal verkocht is. "Nee joh, het was wel leuk", zegt Erica erover tegen RTL Boulevard. Het lijkt erop dat vroeg opstaan een van de dingen is waar ze een beetje klaar mee zijn. "Maar serieus, wekenlang om half zes opstaan, dat breekt je gewoon op." Erica gaat verder: "Het was gewoon te veel werk. Alles ging volgens plan, tot we een koper vinden." En hebben ze al een nieuw avontuur op de planning? "Nah, niet echt, gewoon privé verhuizen volgend jaar."

Vraagprijs

Wat de vraagprijs is? Geen idee nog. Pension Code Rosé staat nog niet live op de website van de makelaar, dus we moeten geduld hebben. Die makelaar in Noordwijk was volgens De Telegraaf trouwens niet bereikbaar voor commentaar.

De Meilandjes ontmoeten of niet? 

Op Instagram vragen fans van de Meilandjes die al geboekt hadden zich af of ze de familie nog wel gaan ontmoeten als ze in Code Rosé verblijven. Nou, wie zal het zeggen? Op de website van Code Rosé kun je in ieder geval nog reserveren tot december 2024.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Trammelant met Code Rosé

De familie Meiland kocht het pand eind 2022 voor een flinke 1,5 miljoen euro en noemde het meteen Code Rosé. Maar een dag voor de grote opening kregen ze van de gemeente Noordwijk te horen dat ze geen gasten mochten ontvangen. Martien was echt woest, vertelde hij destijds aan De Telegraaf. "Waarom heeft niemand ons gewaarschuwd? Ze wisten toch dat we hier een pension begonnen? Echt, ik was sprakeloos."

Lees ook: Heftig: Sylvia Geersen en Erica Meiland hebben openhartig gesprek over overleden zussen