Beate is teleurgesteld in Bachelor Paul: "Ik ben een special treatment gewend"

Media door Zita

In de derde aflevering van De Bachelor zien we dat Bacherlor Paul en Beate samen een één op één date hebben. Deze date had Beate nog tegoed na het krijgen van de witte roos in de eerste aflevering. Helaas pakt deze date niet helemaal goed uit, vooral voor Beate. Ze hebben een meningsverschil en dat laat Beate twijfelen om nog langer te blijven voor Bachelor Paul.

Let op: dit artikel bevat spoiler. Wil je de derde aflevering van De Bachelor nog zien? Dan raden wij je aan om niet verder te lezen.

Beate en Paul

Tijdens de date hebben Paul en Beate het over wat zij belangrijk vinden in een relatie. Paul geeft hierin aan dat hij het belangrijk vindt dat zijn toekomstige partner ook buiten de relatie een eigen leven heeft. Beate is het hier totaal niet mee eens. Zij is het gewend om alles samen te doen en is van mening dat je als stel juist veel tijd met elkaar moet doorbrengen. Paul wil juist ook tijd met zijn vrienden overhouden. “Als je altijd samen bent, kan daar soms een controlerend elementje inzitten,” vertelt Paul in de uitzending.

Lees meer: Huh? Liegt Paul uit De Bachelor over zijn beroep en is hij helemaal geen advocaat?

Een teleurgestelde Beate

Beate is dan ook best teleurgesteld in Paul. Niet alleen na deze date, maar eigenlijk hiervoor al. Dat laat ze in haar lichaamstaal zien en uit ze in haar quotes. “Enerzijds begrijp ik heel goed dat zij tuurlijk iedereen aandacht moeten geven, maar anderzijds ben ik gewoon special treatment’ gewend en dat krijgt ik hier gewoon niet,” vertelt ze. Hierdoor twijfelt zij dus of ze wel langer wil blijven. Het is dan ook moeilijk om zo'n special treatment te krijgen als je met zo veel andere dames zit die ook net zo veel aandacht willen van hun Bachelor.

De rozenceremoine

Paul twijfelt eraan of Beate de ware voor hem is, nadat zij haar eelijke mening heeft gedeeld (wat hij overigens wel waardeert). Dat ‘vrijheidsdingetje’ laat hem twijfelen, maar ook Beate ontwikkelt hierdoor twijfels. Dit kwam ook doordat ze geen aandacht kreeg van Paul na de cocktailparty. “Dit hot ’n cold’ gedrag ga ik niet lekker op”, zegt ze. Bij de rozenceremonie geeft Beate aan dat zij de roos wel aanneemt als ze die krijgt, maar dat ze wel en één en ander wil bespreken. “Want laten we eerlijk zijn: er zijn twee Bachelors, dus ik heb ook opties,” zegt ze. Beate krijgt uiteindelijk een roos, dus wij zijn erg benieuwd naar dit vervolg.

De Bachalor zie je iedere donderdag op Videoland.