Cute! Topschaatster Jutta Leerdam en lover Jake Paul vieren eerste kerst samen

Celebs door Jennifer

Topschaatster Jutta Leerdam en de Amerikaanse bokser Jake Paul zijn inmiddels alweer een tijdje samen. Hun relatie gaat helaas wel gepaard met her en der wat kritiek, maar dat houdt de tortelduifjes niet tegen. Zo vieren ze nu hun eerste kerst samen in Nederland, zien we op schattige kiekjes op Instagram. En Jake blijkt niet naughty, maar very nice. Aww!

Jutta Leerdam en Jake Paul vieren eerste kerst als koppel

Een relatie tussen de oer-Hollandse Jutta Leerdam en Amerikaanse Jake Paul showt natuurlijk ook wat culturele verschillen. Zo is de kans groot dat jij en je familie met kerst rond de gourmet zitten. Daarbij hoort dan sowieso een heerlijk Viennetta ijsje. Iets wat Jutta en Jake hebben vervangen voor Amerikaanse cinnamon rolls en cheesecake, zien we op de Instagram van Jutta. "POV [point of view, red.]: je hebt een Amerikaans vriendje," schrijft ze bij één van de Instagram stories. In een andere story zien we de twee giechelen aan de mooi, gedekte eettafel. "Je bent zo schattig," zegt Jutta tegen Jake, terwijl ze hem filmt. Vervolgens reageert Jake: "Ik ben een hond die moet wachten." Ha!

jutta leerdam jake paul eerste kerst samen

jutta leerdam jake paul eerste kerst als koppel

Uit de Instagram stories komt in ieder geval duidelijk naar voren, hoe gelukkig Jutta en Jake zijn met elkaar. Dit is de eerste keer dat ze samen kerst vieren als koppel. In april 2023 werd de relatie van Jutta en Jake officieel bevestigd via social media. "I'm Dutch now," schreef Jake destijds trots onder een Instagrampost.

Kritiek op Jake

Jutta en Jake zijn dus nog steeds gelukkig met elkaar. Helaas krijgt het koppel wel wat kritiek te verduren, en dan vooral Jake. Zo staat hij bij sommige bekend om zijn controversiele uitspraken tijdens bijvoorbeeld coronatijd. Toen noemde hij Covid een hoax. Ook heeft hij beschuldigingen aan zijn broek hangen van xenofobie, oplichterij bij fans en seksueel misbruik. Oei...

jake paul jutta leerdam vieren kerst 2023

Lees ook: Even lachen: Jake Paul krijgt lesje Nederlands van zijn liefje Jutta Leerdam