Huh? Zijn Jaimie Vaes en Lil Kleine weer bij elkaar?

Celebs door Zita

Een tijd geleden kwamen we eracher dat Jaimie Vaes en Lil Kleine een nogal rommelige relatie hadden. En dat is nog zachtjes uitgedrukt. Er was onder anderen sprake van geweld binnen de relatie en uiteindelijk was het voor Jaimie genoeg reden om weg te gaan bij hem. Er kwam onder anderen een rechtzaak en Jaimie sprak zich (negatief) uit over Lil Kleine in de media. Maar, de lucht lijkt weer geklaard te zijn. Zelfs zo erg geklaard, dat de geruchten rondgaan dat ze weer bij elkaar zijn. Hoe zit dit?

Jaimie Vaes en Lil Kleine uit elkaar

Het nieuws dat Lil Kleine Jaimie mishandelde, ging als een lopend vuurtje in de rondte. Yvonne Coldeweijer lekte de video waarin we zagen dat Lil Kleine na een ruzie Jaimie aan haar haren trok en uit de auto sleepte. Dit was niet het eerste incident, blijkt later. Lil Kleine werd gearresteerd en later ontstonden er meerdere ruzies tussen het ex-koppel. Dit ging ook voornamelijk om spullen die zij van elkaar eisten en over het ouderschap.

Lees ook: Rechter doet uitspraak in spullenverdeling tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes

Weer bij elkaar?

Het leek er dus totaal niet op dat het ooit nog koek en ei zou worden tussen deze twee. Maar dat zit toch wat anders. Jaimie ontkent dat ze weer bij elkaar zijn. Ze geeft wel aan dat het beter tussen hen gaat en vooral als het gaat om het ouderschap. Ze willen natuurlijk beiden het beste voor hun zoontje Lio en dat is natuurlijk heel fijn. Op dit moment woont Jaimie op Ibiza, maar overweegt zelfs om (in het belang van hun zoontje) naar Amsterdam te verhuizen. Wij zijn in ieder geval blij dat er weer wat harmonie is tussen de twee.

Update

Onkanks dat Jaimie aangeeft dat zij en Lil Kleine niet terug bij elkaar zijn, beweert Yvonne Coldeweijer wat anders. Zij weet zeker dat Jaimie en Lil Kleine weer bij elkaar zijn. Yvonne zegt dat Jaimie het glashard ontkent, maar dat het zeker waar is dat Jaimie en Lil Kleine weer bij elkaar zijn. Yvonne zegt dat het zelfs de reden is dat Koen Pieter van Dijk (aka Koen Kardashian) de vriendschap met Jaimie heeft verbroken. 

Lees ook: Lil Kleine heeft spijt van mishandeling Jaimie Vaes: "harde les"