Yvonne Coldeweijer is moeder geworden! Dit is de naam van haar kindje

Celebs door Zita

Yvonne Coldeweijer kennen we natuurlijk allemaal van de juice die zij altijd deelt op haar socials. Eerder dit jaar deelde Yvonne dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Gisteren deelde ze heel leuk nieuws op haar feed: Op 8 december 2023 is haar zoontje Ted geboren. Zo cute!

Yvonne Coldeweijer moeder 

Vijf maanden geleden deelde Yvonne in haar storie dat ze in verwachting was en dat ze op 11 december 2023 is uitgerekend. Haar zoontje Ted is dus 3 dagen voor de uitgerekende datum geboren. Goede timing! De post dat zij in verwachting was, hadden mensen niet aan zien komen. Normaal gesproken deelt Yvonne namelijk alleen maar juice deelt op haar socials. Daarnaast deed ze nogal geheimzinnig over haar privéleven en dus ook haar partner. Maar nu deelt ze het heugelijke nieuws dat hun baby is geboren. In de caption van de post schrijft ze: 'Vanaf nu zijn wij 3 samen 1'. Lief!

Lees ook: Juice! Yvonne Coldeweijer is in verwachting van haar eerste kindje

yvonne coldeweijer baby

Juice bordspel

Als we het zo zien, gaat het dus super goed met Yvonne, haar partner en haar baby. Maar ook met haar juice kanaal gaat het goed. Vorige maand deelde Yvonne namelijk ander leuk nieuws, namelijk dat zij een juice bordspel heeft gelanceerd. In dit spel komen de meest hilarische juice momenten voorbij. Zo zit je in het spel bijvoorbeeld vast onder de zonnebank van Rachel Hazes of bezoek je de BBQ van Marco. Lol!

Lees ook: Oeh! Yvonne Coldeweijer lanceert een bordspel!