LLDL-kijkers verbaasd over opvallende sportschool-uitspraak Julian: "daarom fitness ik niet"

Media door Jennifer

Eén van de favoriete realityprogramma's van velen is Lang Leve De Liefde. Dat komt mede door de opvallende uitspraken, die soms worden gedaan in het tv-programma. Soms leren de LLDL-kijkers spontaan nieuwe dingen van de deelnemers, zoals deze keer het geval is bij Julian (21). Hij geeft ons zomaar een nieuwe smoes om onder de seks uit te komen. Of nou ja, dat is hoe de kijkers het zien.

Julian en Nanouk in Lang Leve De Liefde

In de Lang Leve De Liefde-aflevering van maandagavond leren we de 21-jarige Julian en de 20-jarige Nanouk kennen. Julian probeert meteen een goede indruk te maken door aan te komen met een grote bos, rode rozen. Heel romantisch! Hij heeft in zijn jonge leven nog geen serieuze relatie gehad. Na een paar maanden liep het telkens weer mis. "Op een gegeven moment moet de stempel erop van: nu wordt het serieus. Dan ben ik eigenlijk altijd wel afgehaakt," vertelt hij. Hij is op zoek naar een blonde en niet te lange dame met een sportief uiterlijk. Zelf gaat hij namelijk ook regelmatig naar de sportschool. Hij denkt wel klaar te zijn voor een serieuze relatie, ook doordat hij niet meer echt op zoek is naar vrouwen.

Misschien dat hij wel goed zit bij Nanouk, die al een relatie achter de rug heeft. Ze heeft dus wel een beetje ervaring met vastigheid. Wie weet kan ze hem wat bijbrengen. "Het is mij nog niet gelukt, omdat ik iets te kieskeurig ben," vertelt ze in haar introductievideo. Ze kan snel afknappen op de kleinste dingen, zoals iemands lach. Ze houdt wel van een gespierd lijf, dus het sportieve lijf van Julian vindt ze dan vast in orde.

Geen seks voor het sporten

Julian palmt haar wel in met de rode rozen én een cadeautje van de Rituals. Altijd goed. Nanouk denkt meteen aan een eventuele tweede date en geeft hem een restaurantbon, die ze hopelijk samen kunnen besteden. Alleen weet ze op dat moment nog niet, wat hij gedurende zijn introductievideo heeft gezegd. Het is niet per direct een afknapper, maar volgens kijkers van Lang Leve De Liefde wel een nogal opvallende uitspraak. Zoals gezegd sport Julian regelmatig, alleen heeft hij voor zichzelf wel een bizarre regel opgesteld. "De dag voor ik naar de sportschool ga, wil ik eigenlijk ook geen seks," vertelt hij in zijn introductievideo. Huh? "Dan is je testosteronniveau wat lager en train je minder goed," legt hij uit. "Dan word je gewoon zo'n slappe hap. Er moet een beetje pit in blijven zitten." Aha.

Hoewel Julian een vrij normale reden geeft, vinden de kijkers het toch verdacht. Ze krijgen het gevoel dat dit gewoon een smoes is, om niet het bed in te duiken met iemand. "Ik dacht dat ik alle smoezen al had gehoord om geen seks te hebben," reageert een kijker op socialmediakanaal X. Andere kijkers vinden dat seks gewoon bij de sportroutine hoort. "Seks is toch ook sport?" vraagt iemand zich af. Wie zal het zeggen?

Lees ook: Lang Leve De Liefde-deelnemer Antoinette in shock door erotisch cadeautje van Ruben