Cute! Gigi Hadid en dochtertje bezoeken de Efteling tijdens een zomerse vakantietrip in Nederland

Celebs door Jennifer

Normaal gesproken kan topmodel Gigi Hadid niet over straat zonder op de kiek te worden gezet door paparazzi. Maar grote kans dat ze tijdens haar vakantie in Nederland zelden gespot is. Ja, Gigi - dochter van de Nederlandse Yolanda Hadid - genoot lekker van een zomerse stedentrip in het land van haar roots samen met dochtertje Khai. Ze hebben onder andere pretpark de Efteling bezocht, zien we in haar nieuwste fotodump op Instagram. Aww!

Gigi Hadid bezoekt Nederland met dochtertje

Als Nederland kunnen we best trots zijn op een aantal dingen, zoals Formule 1-coureur Max Verstappen, bekende dj's als Hardwell en Tiësto, maar bijvoorbeeld ook topmodel Gigi Hadid. Wacht, hè? Voor het geval je het even vergeten bent: Gigi is dan wel een Amerikaans topmodel, ze is ook half-Nederlands dankzij haar Nederlandse moeder Yolanda Hadid. Aha! Niet alleen betekent het dat ze deels een kaaskop is, ook bezoekt ze daarom waarschijnlijk geregeld ons kleine kikkerlandje. Het is toch het geboorteland van haar moeder én de oma van Gigi's dochtertje Khai. Geen wonder dat ze de afgelopen tijd dan ook even op een zomerse vakantietrip was in Nederland, zo zien we in een recente fotodump op haar Instagram.

In de reeks foto's zien we onder andere dat Gigi samen met haar dochtertje genoot van een zeer Hollands gerecht: pannenkoeken. Daarnaast hebben ze ook een boottochtje gemaakt in ons bekendste pretpark, de Efteling. Oeh! Klinkt als een heerlijke vakantie voor haar dochtertje, nietwaar?

Jeugdherinneringen

Al heeft Gigi zelf ook fijne jeugdherinneringen aan Nederland en in het bijzonder de Efteling. In een oud interview met Vogue vertelde ze hoe haar familie uit Kaatsheuvel komt. "De Efteling was vaste prik als we in Nederland waren. Het brengt me terug naar mijn kinder- en tienerjaren," vertelde ze. "Als ik daar ben, krijg ik direct weer dat geluksgevoel dat ik ook had als kind." Niet alleen wordt ze gelukkig van het pretpark, ook inspireert ons populairste themapark haar blijkbaar op het gebied van werk. Zo zou haar passie voor setdesign zijn begonnen in de Efteling. "Ik vond als kind de Droomvlucht zo betoverend: de bloemen, de elfjes, ik wilde er wonen. Ik dacht daar: dit heeft iemand gecreëerd, bedacht en tot leven gebracht," zei ze in het interview met Vogue. "Dat is natuurlijk ook wat je doet als je een shoot optuigt of voor de camera staat, je probeert een visie en een wereld te vertalen."

Dochter Khai

Gigi kreeg haar dochtertje Khai trouwens met haar beroemde ex Zayn Malik, die we vooral kennen als voormalig One Direction-zanger. Het koppel had ruim twee jaar een relatie, maar maakten zo'n vijf jaar geleden een eind aan deze relatie. Dit was trouwens een jaar na de geboorte van Khai. Blijkbaar klikte het niet goed tussen Zayn en zijn ex-schoonmoeder Yolanda, die hij tegen een dressoir had geduwd. Wát? Ook zou hij 'fucking Nederlandse slet' tegen haar hebben gezegd. Hij heeft hierna een cursus woedebeheersing gevolgd.

Lees ook: Gigi Hadid deelt foto's van haar appartement en iedereen denkt hetzelfde