Say whut?! Gigi Hadid loopt niet mee in Victoria’s Secret Fashion Show 2017

Celebs door Roos

Shock! Gigi Hadid (22) heeft via Twitter bekend gemaakt de Victoria’s Secret Fashion Show 2017 niet te lopen. Een enorme domper. Al helemaal nadat afgelopen zomer bekend werd dat Kendall Jenner óók niet mee zal doen. De reden? Daar kunnen we enkel over speculeren.

Via Twitter

De show vindt plaats op 28 november in China en publieksfavoriet Gigi zal dus niet op het vliegtuig stappen. Op Twitter vertelt ze: “Ik baal dat ik er niet bij kan zijn in China. Ik hou van mijn VS-familie en in gedachten ben ik bij al mijn girls! Ik kan niet wachten om bij iedereen te zien hoe mooi de show is en ik kan niet wachten tot volgend jaar! :) x” 

Problemen met visum

Gigi geeft zelf geen reden waarom ze twee weken van te voren bekend maakt niet mee te lopen in de show. Wel maakte Elle US eerder bekend dat sommige modellen problemen hebben met hun visum voor China. Daarnaast zijn er ook speculaties dat Gigi zelf niet naar China wil wegens eerdere ophef. Ze zou eind augustus een video op instagram hebben geplaatst waarop ze een Boeddhabeeld naast haar gezicht hield en haar ogen dichtkneep. Dat schoot veel Aziatische fans in het verkeerde keelgat en zorgde voor veel ophef.

Lees ook: Zien: Bibi Breijman bevestigt relatie met Waylon via vlog