Watch out: nieuw seizoen Big Brother komt eraan (en je kan je vanaf nú aanmelden)

Media door Jennifer

Misschien ben jij wel één van de vele kijkers, die altijd gekluisterd aan de buis zit zodra Big Brother begonnen is. Dan heb je vast weleens eraan gedacht, hoe het zou zijn als je zelf in het huis zou zitten. Nou, goed nieuws: Big Brother keert in 2024 weer terug en je kan je vanaf vandaag aanmelden voor het nieuwe seizoen! Maar kijk uit, Big Brother is always watching you.

Big Brother terug op tv in 2024

Het realityprogramma Big Brother begon ooit eind jaren 90 en was toen meteen razendpopulair. Wie herinnert zich niet winnaar Bart nog uit het allereerste seizoen? En hoe hij en Sabine verliefd werden op live-televisie. Big Brother was het eerste tv-programma, waarbij onbekende Nederlanders de hele dag werden gevolgd met een camera en eigenlijk vrijwel nooit veilig waren voor de kijkers. De gloriedagen duurden van eind jaren 90 tot 2006 met een kleine break, waarna het in 2021 ineens weer terugkeerde. OMG! Alleen werd alles nu sowieso anders, want ineens zaten we in een tijd met oneindig veel internet en social media. Het is daardoor alleen nog maar heftiger geworden.

Maar misschien dat Big Brother daarom zo populair blijft en ook nu nog steeds genoeg kijkers trekt, zelfs via de 24/7-livestreams op streamingdienst Videoland - die het realityprogramma uitzendt in Nederland samen met RTL. De kandidaten uit Big Brother worden door social media helemaal één met de kijkers, die ze ook graag online blijven volgen op Twitter en Instagram. Zo is de winnares van seizoen 2021, Jill Goede, inmiddels een influencer geworden. En binnenkort kunnen we weer genieten van een aantal nieuwe kandidaten, want RTL heeft een nieuw seizoen aangekondigd! In 2024 keert Big Brother weer terug op de Nederlandse én Belgische tv, want inderdaad: het is wederom een seizoen met Nederlandse en Belgische kandidaten. Het presentatieduo bestaat ook uit de Nederlandse presentatrice Geraldine Kemper en de Belgische presentatrice Tatyana Beloy, die sinds vorig jaar samen met Geraldine presenteert.

Kandidaten gezocht

Natuurlijk is Big Brother niets zonder kandidaten en dus hebben ze ook meteen de aanmeldingen opengegooid. Yep, ook jij kan je aanmelden voor het nieuwe seizoen van Big Brother! Durf jij het aan om mee te doen aan dit grote, psychologisch experiment, waarbij je met allemaal onbekende mede-bewoners in één huis wordt gegooid? Als kandidaat van Big Brother woon je ineens samen met mensen, die je nog niet kent en zit je wel meteen 24/7 op elkaars lip. Dat zorgt vervolgens dan ook zeker voor de nodige struggles en drama, want tja, niet iedereen kan even goed met elkaar opschieten. Daarnaast strijd je met je mede-bewoners om de winst en het grote geldbedrag, waar jullie overigens samen voor spelen. Dat wil iedereen natuurlijk graag winnen, hè?

In Big Brother moet je dus niet alleen goed kunnen omgaan met anderen, maar ook tactisch nadenken over al je zetten. Klinkt dat als jouw karakter? Meld je dan aan via bigbrother2024.com en wie weet volgt Big Brother jou straks op de voet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Lees ook: Zien: zo ziet het gloednieuwe huis van ‘Big Brother’ eruit