Lifestyle / Media
Media

Meisje live verkracht in Big Brother-huis?

Reageer 0
Monique Amin, de 23-jarige deelneemster van de Braziliaanse Big Brother, zou live op televisie zijn verkracht door huisgenoot Daniel Echaniz, terwijl ze buiten bewustzijn was. Ruim twee miljoen kijkers hebben dit live op tv gezien.

Na een drankfeest in het huis raakte Monique buiten bewustzijn en haar 31-jarige huisgenoot heeft daar waarschijnlijk misbruik van gemaakt. Daniel kroop bij de bewusteloze Monique in bed en had seks met haar, zo meldt The Daily Telegraph. De volgende dag kreeg Monique te horen wat er die nacht met haar was gebeurd, maar zij kon zich hier niets meer van herinneren.

Zie hier het filmpje van het moment dat Daniƫl seks zou hebben met Monique.


De zaak wordt nu door de politie onderzocht. Monique werd drie uur lang verhoord en kreeg een lichamelijk onderzoek. De dader is nog niet gearresteerd en er is ook geen aanklacht tegen hem gedaan. Het is dus nog niet bewezen dat Daniel daadwerkelijk schuldig is. De 31-jarige deelnemer heeft wel zijn spullen moeten pakken, want hij is niet langer meer welkom in het programma.

Tja Daniel, Big Brother is watching you!
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 6 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Cheyennex

  Wat erg zeg! Maar beter dat het meisje zich er dan niets van kon herinneren, lijkt mij. Jammer voor haar dat het wereldwijd bekend is geworden, want als dat niet zo was, had ze er niet eens iets van gemerkt.

 • Saar07

  @ Gwen, dat is dus nog het ergste, dit valt in nederland niet eens onder verkrachting heeft de hoge raad bepaald. Heel krom maar waar. Maakt het natuurlijk niet minder erg en ik hoop dat deze dader gewoon gestraft wordt.

 • Gwen

  Ik snap niet zo goed waarom er 'verkracht' staat in de titel in plaats van gewoon verkracht, zonder de aanhalingstekens. Want zeker icm het vraagteken, dat nog in het midden houdt of het daadwerkelijk is gebeurd (wat ik snap, want nog niet bewezen) zijn de aanhalingstekens een dubbele vraag. Zo van, is dit wel verkrachting? En dat vind ik niet kunnen, als ze daadwerkelijk sliep dan is het verkrachting en dienen die aanhalingstekens weg te blijven.

 • alexanouk

  Ik had het filmpje al opgemerkt want zoiets staat in no-time online.
  Afgezien van het feit dat het om verkrachting blijkt te gaan is mij dat niet geheel duidelijk.
  De dame in kwestie beweegt mee en ik meen haar ik te horen.
  Twijfelachtig maar kan het inderdaad ook gewoon seks zijn ????

 • Jet

  @ Sanne: ik snap je punt! Het is alleen nog niet zeker dat hij daadwerkelijk schuldig is, daarom nemen we nog een redelijk neutraal standpunt is. Over het filmpje... Dat vind ik lastig. Het is overal te zien op internet, dus mensen zien het waarschijnlijk toch wel. Ik vind het op het randje, maar we zullen er rekening mee houden de volgende keer. Wat vindt de rest?

 • bentuh

  dat ze er als programma makers niet een stokje op dat moment hebben voor gestoken, vind ik helemaal erg.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen