Het is waar: Kylie Jenner bekent borstvergroting te hebben gedaan (en heeft hier nu spijt van)

Celebs door Jennifer

Als je denkt aan de Kardashians-familie, dan denk je meestal niet alleen aan héél veel geld, mooie kleding en grote huizen. Nee, bij de Kardashians (en Jenners) denk je ook al snel aan plastische chirurgie. Dat ze hier niet vies van zijn, is zo'n beetje algemeen bekend. Al deed Kylie Jenner eerst wel wat geheimzinnig erover en ontkende ze iets te hebben gedaan... tot nu. In de nieuwste Kardashians-aflevering bekent ze, dat ze inderdaad een borstvergroting heeft gedaan. Alleen heeft ze hier inmiddels spijt van.

Kylie Jenner deed een borstvergroting

In de rijke celebritywereld is plastische chirurgie niet zo'n groot ding. Daar laten veel namelijk weleens of regelmatig sleutelen aan hun lichaam. Ze willen er toch goed uitzien, als ze weer op de foto worden gezet door een paparazzifotograaf. Bovenaan de lijst van celebs die aan plastische chirurgie doen, staat waarschijnlijk toch wel de Jenner/Kardashians-familie. Al praat niet elke celeb even openhartig over de cosmetische ingrepen, terwijl het toch wel vaak voorkomt in de celebritywereld. Zo zegt Kim Kardashian dat ze "alleen wat botox" heeft laten spuiten in haar gezicht. Hm, dus haar grote billen zouden puur natuur zijn. Ook haar zus Khloe Kardashian schijnt alleen aan haar gezicht te hebben gesleuteld.

Over zusje Kylie Jenner gingen een hoop geruchten rond over mogelijke plastische chirurgie. Mensen dachten onder andere dat ze een borstvergroting had ondergaan. Dit ontkende Kylie in eerste instantie door te zeggen, dat ze gewoon een goede push-upbeha droeg van Victoria's Secret. Maar inmiddels heeft ze het toch toegegeven. In de meest recente aflevering van Keeping Up With The Kardashians vertelt ze: "Ik heb mijn borsten laten doen before Stormi. Niet denkend dat ik een kind zou krijgen, toen ik twintig was." Ze heeft haar borstvergroting dus in de periode voor de geboorte van haar dochter Stormi gedaan, die is geboren op 1 februari 2018.

Spijt van operatie

Op dat moment wilde Kylie de borstvergroting graag, maar inmiddels heeft ze er wel spijt van. Ze vertelt dat ze gewoon goede borsten had voor de operatie. "Ik had prachtige borsten. Natuurlijke tits. Gewoon gorgeous," zegt ze in een confession. "Perfecte grootte, perfecte alles. En ik wou - natuurlijk - dat ik ze nooit had laten doen." Ze waarschuwt daarom ook andere mommy-to-be's om te wachten met zo'n beslissing tot na de bevalling.

Dat Kylie nu spijt heeft van haar borstvergroting, komt mede door de geboorte van dochtertje Stormi. Ze wil een goede moeder zijn voor haar en een goed voorbeeld. "Ik zou er kapot van zijn als ze op haar negentiende haar lichaam zou laten doen," vertelt ze. "Ik wou dat ik haar kon zijn en het allemaal anders kon doen, want ik zou niets aanraken."

Zelfverzekerd als kind

Overigens was Kylie vroeger niet een heel onzeker meisje. In tegendeel zelfs: in de aflevering vertelt ze dat ze vroeger het "meest zelfverzekerde kind in de kamer" was. Aww. Wel voelde ze zich vroeger gekwetst door kritiek van haar zussen op haar hangende oren, die nogal naar beneden hingen. Maar ze zegt: "Ik heb altijd van mezelf gehouden en houd nog steeds van mezelf." Ook is ze tegenwoordig juist trots, dat haar dochter Stormi dezelfde oren heeft als zij.

Lees ook: Heftig! Kardashian-mom Kris Jenner had moeite met opvoeden van zes kinderen: "iedere dag een glas wodka"