Nóg een aangifte: Gordon sleept ook Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds voor de rechter

Celebs door Jennifer

Het was eigenlijk al duidelijk, maar Gordon is momeneel echt op oorlogspad. Deze week werd bekend, dat hij zijn ex-verloofde Gavin Rozario voor de rechter sleept. Maar nu blijkt dat de zanger daarnaast ook aangifte heeft gedaan tegen Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds. Hij publiceerde destijds de privé-appjes, die zijn ex had gelekt aan het weekblad. Oef! Gordon hoopt dat het Openbaar Ministerie hem vervolgt tegen smaad en laster, zo deelt hij met roddelkoningin Yvonne Coldeweijer.

Gordon: ook aangifte tegen Evert Santegoeds

Momenteel houdt Gordon de gemoederen flink bezig. Eerder deze week kwam al naar buiten via het management van Gordon, dat hij zijn ex-verloofde Gavin Rozario voor de rechter zou slepen. Hij deed aangifte tegen Gavin vanwege het onterecht verspreiden van privé-appjes. Deze privéberichten werden toentertijd gedeeld via het weekblad Privé, waar Gavin een interview mee deed. Hier vertelde hij onder meer dat Gordon een grote terugval had gehad in zijn drugsgebruik, wat volgens de zanger onzin was. Volgens Gordon hadden zijn stemmingswisselingen destijds te maken met zijn diabetes.

Zelf zit Gavin overigens er niet echt mee, dat hij een aangifte aan zijn broek heeft hangen. Hij reageerde al spottend op de aangifte van Gordon met een foto van hem en zijn nieuwe liefde. Maar Gordon is hoe dan ook echt op oorlogspad, zo blijkt nu ook uit zijn nieuwe statement. Deze keer maakt hij via het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer bekend, dat hij een tweede aangifte heeft gedaan. Naast Gavin wordt namelijk ook Evert Santegoeds voor de rechter gesleept door Gordon, zo bevestigt de zanger aan Yvonne. Gordon hoopt dat de hoofdredacteur van weekblad Privé door het Openbaar Ministerie wordt vervolgd tegen smaad en laster.

Kopschopper

In zijn statement op het juicekanaal van Yvonne staat, dat Gordon zich geïntimideerd voelde op social media. Daarom is hij daar momenteel even niet te vinden. Blijkbaar voelde hij zich geïntimideerd door hoofdredacteur Evert. "In plaats van hulp te bieden heeft die persoon mij publiekelijk vernederd en openbaar belachelijk gemaakt," schrijft hij. Hij heeft naar eigen zeggen "wekenlang niet kunnen slapen" en zichzelf "wekenlang in slaap gehuild", mede door de schade die is aangebracht aan zijn naam en "zorgvuldig opgebouwde carrière". Volgens Gordon deed Evert allemaal uitspraken, die waren gebaseerd op aannames. "Is er op geen enkele wijze hoor en wederhoor toegepast en heeft hij hiermee zijn journalistieke verantwoordelijkheid misbruikt ter meerdere glorie van hemzelf of het mediaforum, waarvoor hij werkt," schrijft hij.

Het OM neemt de zaak in ieder geval serieus, zegt de zanger. Hij noemt Evert trouwens ook iemand met de mentaliteit van een "kopschopper". Zo legt Gordon uit in het bericht aan Yvonne: "Iemand ligt al op de grond en dan is hij de persoon, die de genadeklap nog uitdeelt." Hij hoopt niet alleen dat Evert wordt vervolgd voor smaad en laster, maar ook dat de hoofdredacteur zijn excuses aanbiedt.

gordon aangifte evert santegoeds yvonne coldeweijer

gordon aangifte evert santegoeds kopschopper

gordon evert santegoeds aangifte

Lees ook: Gordon reageert op spottende Insta-story van ex Gavin na aanklacht: "raakt me, maar ben niet verbaasd"