Ohlala: deze sterrenbeelden zijn de beste verleiders

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Altijd al mee willen doen aan Temptation Island als verleider? Je zult vast niet de enige zijn. Twee weken zon, zee, strand én temptation natuurlijk, wie wil dat nu niet? Wil je dan ook nog eens een succesvolle verleidster zijn? Dan is het in elk geval handig dat je een van déze sterrenbeelden hebt.

Lees ook: Déze sterrenbeelden zouden wel openstaan voor een open relatie

Deze sterrenbeelden zijn de beste verleiders

Je hebt het, of je hebt het niet. De één kan professioneel verleider worden, terwijl de ander juist nog wat meer oefening om smoothly verleidelijk over te komen (makkelijker gezegd dan gedaan). Bij déze sterrenbeelden zit verleidelijk zijn eigenlijk gewoon in hun bloed. Sta jij er ook tussen?

Stier

De perfecte verleidster is de Stier. Dit sterrenbeeld kan andere, nieuwe mensen namelijk goed op hun gemak stellen. Dit gebeurt alles behalve geforceerd en dat kan iedereen wel waarderen, toch? Verder is de Stier ook een echte sweet talker, waardoor de verleiding wel erg moeilijk te weerstaan is...

Leeuw

De Leeuw is een erg zelfverzekerd type en is daarom een prima verleider. Veel mensen gaan erg goed op confidence en raken daardoor eigenlijk een beetje bamboozled. Dit teken weet altijd de aandacht te pakken en dat doen ze natuurlijk met hun welbekende charmes. Als je in bent voor een spannend avontuur, dan weet je in ieder geval bij wie je moet aankloppen.

Weegschaal

Net als de Leeuw heeft ook de Weegschaal een mega aantrekkingskracht. Dit teken laat andere mensen direct veilig en open voelen, waardoor er sneller een hechte band ontstaat. De Weegschaal is een sociaal wezen, maar probeert echt niet altijd iemand te verleiden. Het gebeurt nu eenmaal vanzelf... Dit teken is meestal gewoon aanwezig voor the good vibes. 

Schorpioen

Als er een teken mysterieus en sensueel is, dan is het de Schorpioen wel. Dit sterrenbeeld leeft voor passie, intimiteit, liefde (en drama) en zou daardoor de perfecte kandidaat zijn voor een programma als Temptation Island. Daarnaast is dit teken ook best zelfverzekerd en zorgt ze graag goed voor zichzelf. Wederom een natuurlijke mensenmagneet.

Lees ook: Volgens jouw sterrenbeeld is dit jouw favoriete activiteit in de winter