Wil je zien: dit is het huis van 'Barbie' Margot Robbie in de live-action film

Media door Jennifer

De meeste vrouwen zullen als jong meisje wel met Barbies hebben gespeeld. Misschien liet je je Barbie altijd zoenen met Ken of speelde je graag de 'kapper' van je Barbie, door haar haren te knippen. Oepsie! De Barbie-fans van toen zijn nu dan vast helemaal enthousiast voor de komende live-action film. Om het enthousiasme groter te maken, geeft actrice Margot Robbie (Barbie) alvast een room tour door 'haar' geweldige, roze Barbie-huis.

Barbie-huis uit live-action film

Als er één film is waar we erg naar uitkijken dit jaar, dan is het wel de live-action verfilming van Barbie met Margot Robbie in de hoofdrol en Ryan Gosling als haar Ken. Alle beelden die we tot nu toe hebben gezien van de film, die komende zomer wordt gereleased, zijn helemaal perfect. De Barbie die we kennen van vroeger, als Barbiepop, komt volledig tot leven - inclusief haar vriendinnen, knappe boyfriend Ken én droomhuis. OMG! Misschien had jij vroeger ook een gigantische verzameling Barbiepoppen, een Barbie-huis en zo'n toffe, roze Barbie-auto. Nou, dit ga je dus allemaal terugzien in de live-action Barbiefilm. En inmiddels weten we dat het er waanzinnig uitziet. Margot geeft de fans namelijk een room tour door haar roze Barbie dream house.

Huis zonder muren

Het was ook een voorwaarde van regisseur Greta Gerwig, dat alles zoveel mogelijk op de kleine Barbie-meubels van speelgoedproducent Mattel zou lijken. Zo hebben ze ook een glijbaan gemaakt, die uitkomt op het zwembad. "Het is niet praktisch," vertelt Margot aan Architectural Digest. "Maar eigenlijk is niets dat voor Barbie." Overigens is het zwembad vervolgens hartstikke nep, want tja, het is een plastic Barbie-huis! Er is überhaupt geen water. Als je Barbie ziet drinken, dan heeft ze eigenlijk gewoon een lege, plastic bekertje vast. Ook heeft het huis geen muren, zodat Barbie en haar vriendinnen elkaar altijd kunnen zien. Daarnaast wordt de omgeving vaak gewoon beschilderd. Zie je op een gegeven moment een prachtige, mooie lucht tijdens een roadtrip van Barbie en haar friends? Ga dan niet meteen googlen voor een locatie, want grote kans dat ook dit fake is. Alles moet perfect zijn, hè!

Magische kledingkast

Een heleboel dingen in het Barbie-huis uit de live-action verfilming zijn dus hartstikke nep. Zo ook bij de koelkast van Barbie bijvoorbeeld, waarin zeker wel een aantal 'echte' voorwerpen staan. Alleen hebben ze vervolgens ook een sticker geplakt op het meubel, waardoor het lijkt alsof ze een enorm gevulde koelkast heeft. Ha! Het wordt gewoon zo'n feelgoodfilm, waarin je helemaal zal verdwalen en wordt meegenomen naar je jeugd. De makers hebben namelijk ook iets speciaals gemaakt van Barbies kledingkast. Dit ziet eruit als een old school verpakking, waarin je je Barbies vroeger hebt gekocht. Grote kans dat je tijdens het winkelen vaak werd verleid door de outfits van de Barbie. Nou, in de film krijgt Barbie elke keer weer een nieuwe outfit, die ze binnen no time aantrekt. Ze staat even voor haar 'kledingkast', draait een rondje en voilà! Waarom kan het niet altijd zo makkelijk?

Vliegende Barbie

Al is het meest grappige in de film waarschijnlijk, de manier hoe Barbie zich verplaatst. "Greta zei: 'Niemand loopt met z'n Barbiepop via de trap naar beneden," legt Margot uit. "Je neemt de pop gewoon vast en zet haar in de auto." Dat zie je dus ook een soortvan terug in de live-action verfilming, alleen 'vliegt' Barbie nu in de auto. Geniaal!

De live-action verfilming van Barbie is vanaf 19 juli 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen. Wil je de room tour van het Barbie-huis zelf nog bekijken? Check dan de video hieronder:

Lees ook: Wil jij deze zomer een hot girl summer? Zo bereid je je voor