Oepsie: Douwe Bob valt in het water tijdens opnames voor promo nieuwe single

Celebs door Jennifer

Een boottochtje door de Amsterdamse grachten is op zichzelf al heel leuk, maar voor singer-songwriter Douwe Bob is het niet leuk genoeg. Voor de promotie van zijn nieuwe single wilde hij daarom een stunt uithalen. Alleen vallen de opnames van deze promo vervolgens létterlijk in het water. Oeps!

Douwe Bob doet promo voor single

Als je Douwe Bob hoort, denk je niet aan de meest standaard singer-songwriter. Nee, Douwe probeert altijd wel wat meer op te vallen tussen de vele zangers uit zijn muzikale straatje. Voor de promotie van zijn nieuwe single This World Is Our Home gaat hij dan ook net iets verder dan de gemiddelde mens. Het idee is om opnames te maken tijdens een boottochtje door de Amsterdamse grachten, maar hier wordt vervolgens wel een stunt aan toegevoegd.

Het leek Douwe wel leuk om even aan een brug te hangen. Klinkt hartstikke gaaf. Alleen blijkt dit achteraf toch geen goed idee. Voor hij het weet is de boot uit het zicht en bungelt hij ineens boven het water. Je kunt je voorstellen, dat zijn armen op een gegeven moment verzuren. Nou, het kan dan ook niet anders, dan dat Douwe vervolgens een plons maakt in het water. Oeps! Gelukkig heeft hij het weer wel mee en kan de frisse duik geen kwaad.

douwe bob in water gevallen promo single

Mislukte stunt

De boot werd overigens bestuurd door Douwe's schoonvader Ilco, de vader van Anouk van Schaik, die dus op een gegeven moment zijn schoonzoon uit het oog verloor. Niemand had door dat hij aan de brug hing. "Waarom kwam je niet terug?" roept Douwe verbaasd naar zijn schoonpa, zodra hij kletsnat uit het water is geholpen. Daarna kan hij er wel meteen om lachen. "Het moest ook wel een keer fout gaan," zegt hij grijnzend.

Hij heeft wel alsnog gratis promotie gekregen voor zijn nieuwste single This World Is Our Home, wat nu te beluisteren is op Spotify, Apple Music en dergelijke.

Lees ook: Zien: Douwe Bob deelt super schattige video van pasgeboren zoontje