Apple lanceert 37 nieuwe emoji’s voor op je iPhone

Media door Elsemieke

Een dag niet gewhatsappt is een dag niet geleefd, zou je wel kunnen zeggen als je het ons vraagt. De app is niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Niet in de laatste plaats zijn het de emoji’s die Whatsapp zo leuk maken. Apple heeft een testversie van iOS 15.4 uitgebracht. Goed nieuws dus ook dat Apple met maar liefst 37 emoji's komt voor op je iPhone!

Dit was je nog nooit opgevallen aan de lachende drol-emoji

Apple lanceert 37 nieuwe emoji’s voor op je iPhone

Van de drol emoji, de heart-eyes tot aan het sarcastische gezichtje: we zijn gek op emoji’s. Met woorden kun je een boel zeggen, maar die emoji's helpen je punt nog nét even verder te onderstrepen. Apple snapt dit ook en lanceert binnenkort 37 nieuwe emoticons waar wij enorm blij van worden. Wat dacht je van een zwangere man, nieuwe variaties van schuddende handen en een gezichtje met de handen voor de ogen? Er komen ook nieuwe handsymbolen, waaronder een handje dat vooruit wijst, een hand die uitreikt en een handje dat het symbool voor geld uitbeeldt. Verder zien we een sexy lip bite, een glijbaan en een discobol. Emojipedia heeft alle nieuwe emoji’s in een handige afbeelding op een rijtje gezet. 

 

Nieuwe update

Naast nieuwe emoji’s worden er ook andere updates verwacht. Zo is het in de toekomst bijvoorbeeld mogelijk om je telefoon te ontgrendelen mét mondkapje op. Eind vorig jaar werd ook bekend dat WhatsApp binnenkort met een functie komt waarmee je zelf stickers kunt maken. In dit nieuwe systeem zouden gebruikers in staat zijn om zelf stickers te maken van foto’s die ze hebben opgeslagen op hun apparaat. Vervolgens kunnen gebruikers een uitsnede maken van de betreffende foto en hier tekst, tekeningen en emoji’s aan toevoegen. Wanneer iOS 15.4 uit de testfase gaat en beschikbaar is voor alle iPhone-bezitters, is nog niet bekend. Wij kunnen in elk geval niet wachten tot de nieuwe emoji’s beschikbaar worden.

Lees ook: Zo vind je altijd je iPhone terug (zelfs als hij is uitgevallen)!