Vanessa blikt terug op Temptation Island: 'Als je je lichaam wilt verbouwen, moet je zeker meedoen'

Celebs door Roos

Ben je ook nog steeds in de rouw omdat je favoriete guilty pleasure Temptation Island is afgelopen? We voelen je pijn volledig. Gelukkig blijven de deelnemers in beeld en kunnen we samen met hen nagenieten van alle drama. Zo vertelt Vanessa openhartig over haar deelname in een interview met Tête-À-Tête: "Ik heb Temptation Island enorm onderschat, dat zeker."

Lees ook: Temptations Jeremy rende 's nachts over het strand op zoek naar het vrouwenresort

Dominant imago

We kennen Vanessa allemaal als de dominante ijskoningin die ondanks alle verleidingen onvermurwbaar voor haar Jeremy koos. Toch meent Vanessa dat dit imago haar is aangemeten door de programmamakers van Temptation Island en zij in werkelijkheid helemaal niet zo is. Vanessa: "Ik merkte vooral dat de programmamakers mij een bepaald imago wilden geven. Ik werd neergezet als een dominant type, terwijl ik dat in realiteit niet ben."

Plastische chirurgie

Veel Temptation Island deelnemers deinzen niet terug om het een en ander aan zichzelf te laten sleutelen na afloop van hun deelname aan het programma. Maar hoe zit dat nu precies? Vanessa meent dat alle deelnemers dit gratis aangeboden krijgen in ruil voor publiciteit. "Ik krijg enorm veel aanbiedingen voor botoxbehandelingen, borstvergrotingen of bilvergrotingen – dit zou ik dan moeten promoten op Instagram.” Sommige deelnemers nemen dit gretig in ontvangst, kijk maar naar Pommeline en Fabrizio die samen onder het mes gingen. Ook Mezdi liet graag zijn neus rechtzetten door bekend cosmetisch arts Diana Gabriels. Vanessa concludeert lachend: “Als je je lichaam wilt verbouwen, moet je zeker meedoen aan Temptation Island!”

Onderschat

Ondanks het feit dat Vanessa en Jeremy als powerkoppel uit de race zijn gekomen en hun relatie nu nóg sterker is dan voorheen, geeft Vanessa aan haar deelname aan het programma wel onderschat te hebben. "Ik kijk met een dubbel gevoel terug op Temptation. Op straat, op festivals en tijdens het uitgaan wordt er continu om foto’s gevraagd, wat echt slopend kan zijn." Maar of ze spijt heeft? Vanessa: "Ik heb in principe geen spijt van mijn deelname, maar het heeft me wel veel stress bezorgd. Dit kwam ook door het vele gemanipuleer in de afleveringen." 

Lees hier het hele interview met Vanessa.

Lees ook: Mysterie opgelost! Zo kwam Temptations Jeremy aan zijn hoofdwond

Beeld: RTL, Giphy