'Kakker' Reinier in First Dates valt niet echt in de smaak op Twitter

Media door Redactie Ze.nl

Gisteravond was het weer tijd voor First Dates en ook deze keer was het weer een aflevering om niet te vergeten. Onder andere deelnemer Reinier bleef niet onbesproken op Twitter, maar we vragen ons af of hij heel blij wordt van het commentaar dat hij kreeg...

First Dates Reinier

Trackrecord

De 31-jarige Reinier uit Amsterdam had een date met de 29-jarige Lara. Pas net vrijgezel, zo legt hij uit: "Bruto heb ik tien jaar een relatie gehad, netto acht jaar." Over zijn eisen voor een date heeft hij een duidelijk beeld: "Ze hoeft geen dikke tieten of een dikke reet te hebben, als alles maar in proportie is." En alhoewel hij naar eigen zeggen op latina's valt, laat zijn "trackrecord" zien dat hij de afgelopen tijd alleen maar "blondjes heeft gehad". (Nee echt, dit zei hij zelf zo.)

Compenseren

Dat hij zelf wel een goede catch is, daar is hij duidelijk over. Hij komt bijvoorbeeld uit een zeer goede opvoeding. "Bestek werd bij ons niet gezegd, het is 'mes en vork', en het is een ijskast en geen koelkast." Mogen we even een teiltje? De knappe Lara zegt op lang en breed te vallen, dus de 1.77 meter lange Amsterdamse bralbal valt daarmee niet direct in haar straatje. Maar dat is helemaal niet erg, zo zegt hij. "Ik compenseer mijn lengte ergens anders." Oh. My. LORD. 

Twitter

Op Twitter werd niet mals gereageerd op de bijdehante Reinier. 

Klik hier om de aflevering terug te kijken. 

Lees ook: Dat belooft wat: foute grapjesmaker Markus in First Dates