ZeBlundert: jullie gênantste bruiloftblunders

Lifestyle door Annelot

Veel koppels kijken terug op hun bruiloft als één van de mooiste dagen van hun leven. Er gaat vaak maanden planning aan vooraf om alles perfect te laten verlopen. Helaas gaat er toch weleens iets mis. Elke week delen een aantal van onze lezeressen hun blunders. Deze keer vertellen ze over hun gênantste bruiloftblunders:

Annette (35): “Op mijn trouwdag had ik een blauwe jarretel geleend van mijn zus, die al was getrouwd. Helemaal volgens de traditie van 'something borrowed and something blue'. Helaas was het elastiek niet meer helemaal goed, want tijdens de ceremonie zat de  jarretel opeens om mijn enkel. Zo gênant!”

Yvonne (40): “Voor onze bruiloft had ik een jurk uitgezocht met een redelijk lange sleep. Hij was prachtig, maar achteraf had ik liever een andere jurk gekozen. Tijdens de mis in de kerk gleed mijn man namelijk uit over mijn sleep op het altaar en ging keihard onderuit. Gelukkig had hij zich niet ernstig bezeerd en als we de de film van de dag terugkijken, liggen we altijd weer in een deuk van deze actie.”

Jaqueline (31): “Waar moet ik beginnen? De dag voor mijn bruiloft heeft mijn kat zijn nagels in mijn jurk gezet, waardoor ik halsoverkop een nieuwe moest kopen. En alsof dat nog niet erg genoeg was, kreeg ik tijdens de bruiloft van mijn schoonmoeder te horen dat ik er dik uitzag in de vervangende jurk. Het mens droeg ook nog zwart, waarmee ze volgens mij een statement wilde maken. Gelukkig is mijn man het allemaal waard en zijn we nog steeds gelukkig getrouwd. Met zijn moeder hebben we inmiddels geen contact meer.”

Amy (33): “Tijdens ceremonie van mijn zusje, trok mijn driejarige neefje aan het brandalarm. Het bruidspaar kreeg zeker hun gedenkwaardige dag…”

Maria (39): “Toen mijn beste vriendin ging trouwen vergat de trouwambtenaar na de geloftes te zeggen dat het koppel elkaar mocht kussen. Hij stopte gewoon met praten en niemand wist of ze al mochten klappen of wat ze moesten doen. Uiteindelijk, na wat een eeuwigheid leek, leunde de bruidegom naar voren en gaf de bruid een kus. Ik heb nog nooit zo’n gênant moment meegemaakt op een bruiloft.”

Lees ook: ZeBlundert: dit zijn jullie gênantste scheetblunders