WTF journaal van dinsdag 15 maart

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: de engste gezichtsmaskers die je ooit hebt gezien, een Amerikaanse vrouw danst met 12.000 bijen en twee grote televisiestations willen een reclame over plussize kleding niet uitzenden.

Freaky gezichtmaskers
In Japan hebben ze weer wat nieuws bedacht: gezichtsmaskers in de vorm van Winnie de Poeh. Het klinkt als een leuk idee, maar als je ziet hoe het eruit ziet op een hoofd, schrik je je rot. Mensen posten er massaal foto’s van op social media en bij de één ziet het er nog enger uit dan bij de ander. We zien hier duidelijk een nieuw thema voor een horrorfilm ontstaan...

De bijendanseres
Sara Meplli uit Amerika heeft een wel hele bizar beroep: ze danst met duizenden bijen om dichter bij de natuur te komen en mensen van hun angst af te helpen. Queen Bee smeert zichzelf helemaal in met een stofje dat normaal alleen uitgestoten wordt door de koninginnenbij om de bijen op haar lichaam te krijgen. Daarna doet ze een meditatieve dans om mensen te laten zien hoe mooi de natuur is met als doel mensen van hun angst voor bijen afhelpen. Best gevaarlijk zou je zeggen, maar dat maakt haar niets uit. Kijk maar.

Zenders willen plussize reclame niet uitzenden
De nieuwste reclame van plussize kledingmerk Lane Bryant is door televisiestations ABC en NBC afgewezen. De reclame zou namelijk niet netjes genoeg zijn. Wat je ziet (bekijk het zelf in bovenstaande video) is een aantal dames dat in hun ondergoed rondloopt. Best raar dat dat dan minder netjes is dan de Victoria Secret shows die ze wel uitzenden. Lane Bryant zelf denkt dat het te maken heeft met het gewicht van de vrouwen en is er niet van gecharmeerd. Ze brengen het volgende statement naar buiten:

“This Body commercial holds nothing back. It is a true celebration of women of all sizes doing what makes THEM feel beautiful whether it's breastfeeding their newborn, flaunting their bodies the way they see fit, breaking down barriers all around and simply being who they are or want to be!”

Bron, bron, bron