WTF journaal van dinsdag 8 maart

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een vrouw ontwerpt tattoo-sleeves voor kinderen, een zweedse partij wil abortusrecht voor mannen en een vrouw staat twee uur lang in haar nakie te twerken op een vrachtwagen.

Bikerbaby’s
Een vrouw uit North Dakota is een kinderkledinglabel begonnen, waarmee ze tattoo-sleeves voor kinderen verkoopt en het is een grote hit! Ouders laten hun kinderen massaal de sleeves dragen. De ontwerpster besloot ze te maken nadat ze de volgens haar saaie kinderkleding in de winkels helemaal zat was. In eerste instantie was het alleen voor haar eigen kinderen. Totdat veel mensen naar haar toe kwamen om te vragen waar ze die sleeves vandaan had. Het is wel een beetje wennen, want een baby met tattoo's zie je niet elke dan. Nu alleen nog een klein motortje en een leren jasje en je hebt een echte bikerbaby.

Zweedse partij wil abortusrecht voor vader
Niet iedere man wil papa worden natuurlijk, maar dat is niet altijd hun besluit. Een Zweedse partij heeft daar nu een oplossing voor bedacht. Ze willen dat mannen tot 18 weken nog afstand mag doen van het kind. Daarvoor moeten ze dan online even een formuliertje invullen en als de vrouw dan toch besluit het kind te houden moet ze zelf voor alles betalen. Maar de ‘vader’ heeft dan nooit meer het recht om het kind te zien. Er is erg veel kritiek op het voorstel, maar er zijn ook positieve geluiden te horen. Het is nog even de vraag of het plan ook echt uitgevoerd gaat worden.

Naakte twerkende vrouw veroorzaakt file
Er gebeurde maandag iets heel raars op de snelweg in Houston. Een vrouw stond namelijk op een vrachtwagen te twerken. Zonder kleren aan. De vrouw trok natuurlijk heel wat bekijks dus er ontstond een lange file. Uiteindelijk moest zelfs de weg afgesloten worden. De brandweer en politie hebben twee uur lang geprobeerd op de vrouw van de vrachtwagen af te krijgen. Zonder succes. Uiteindelijk sprongen ze zelf ook maar op de truck en sloegen haar in de boeien. Niemand weet nog waarom de vrouw in haar blootje stond te dansen op de vrachtwagen. Wij vinden het stiekem best wel grappig!

Bron, bron, bron, bron