Waarom jij naar Disneyland wilt

Vrije tijd door Mariëlle

Een snikhete zomer. Oh yes, we hope so. Laten we massaal duimen tot onze duimen erbij neervallen in de hoop op een hete, zwoele, zwetende zomer. Zo heet dat we snakken naar en briesje kou van prinses Elsa uit Disney's Frozen.


Die verkoeling is van 1 juni t/m 13 september 2015 te vinden in het Disneyland Park tijdens Frozen Summer Fun. Frozen's Anna en Elsa laten deze zomer een verfrissend spoor van magie achter in het Disneyland Park. In een flonkerende koets doorkruisen ze het park om daarna samen met Olaf hun Frozen liedjes in een interactieve, live Frozen sing-a-long te zingen.


Maar er is meer. Van 1 oktober t/m 1 november 2015 staat Disneyland Paris in het teken van monstertjes met een gruweleuke verrassing tijdens Halloween in Disneyland Paris. Deze hele maand is het Disneyland Park in de ban van enge geluiden, schimmige verschijningen en heel veel gniffelende Disney Schurken. Je moet het maar aandurven. Vrees niet, voor de kleintjes zijn er volop voorzieningen. Wist je trouwens dat kinderen tot en met 6 jaar gratis toegang en verblijf krijgen?! En voor de ouders (ja jij, of doe gewoon alsof!) is er ook iets leuks: babyswitch wat het mogelijk maakt voor de tweede keer gebruik te maken van attracties die niet geschikt zijn voor jonge kinderen zonder opnieuw in de rij te hoeven staan en zonder daar extra voor te hoeven betalen. Bril-jant!


Eigenlijk is er altijd wel een goede reden om naar Disneyland te verkassen. Van 7 november 2015 t/m 7 januari 2016 ligt de winterse magie als een sluier over het park met onder andere Disney Dreams! of Christmas. De kerststemming zit er dan al goed in en de cadeautjes liggen al onder de boom, klaar om uitgepakt te worden. Disney´s Betoverende Kerst is klaar om iedereen deel uit te laten maken van Disney's kerstgevoel!


Er zijn vast genoeg kinderen (jouw kinderen en als je die niet hebt je broertjes, zusjes, nichtjes, neefjes, buurjongens, buurmeisjes en ga zo maar door) die met jou mee willen en waarachter je kunt verschuilen. Dan hoef je niet eerlijk op te biechten dat je stiekem zelf gewoon het kind in jou de vrije loop wilt laten.