Modellen die niet doorsnee zijn, maar minstens zo mooi

Gezicht door Vrouwen redactie

We kennen natuurlijk allemaal de beroemde modellen als Doutzen Kroes, Gisele Bündchen en Heidi Klum. Maar kennen jullie ook deze bijzondere modellen? De modellen zijn misschien niet standaard of doorsnee maar ze maken ook heel indrukwekkende en prachtige foto’s. Alleen kijkt de een misschien een beetje scheel, mist de ander een been of heeft een derde de leeftijd van tachtig al overschreden... Want standaard is ook zo saai!

Bekijk de top 5 meest bijzondere modellen die niet doorsnee zijn:

1. De 85-jarige Daphne Selfe poseert nog in lingerie voor de camera en daarnaast loopt ze nog steeds shows voor merken als Dolce & Gabbana, Tata-Naka and Michiko Koshino. Wauw!


2. Moffy is een mooi vrouwelijk model dat eigenlijk helemaal in het modellen plaatje past (qua lengte, gewicht etc). Alleen Moffy kijkt scheel. Maar daar trok ze zich niets van aan. Juist omdat Moffy zich niet uit het veld liet slaan daardoor is het nu juist haar kenmerk geworden. Over doorzetten gesproken!


3. Alex Minsky is een marinier die een gedeelte van zijn been verloor in een explosie in Afghanistan. Een tijd na zijn ongeluk werd hij ontdekt door fotograaf Tom Cullis en nu is hij over de hele wereld te bewonderen als model. We moeten toegeven dat we het een beetje warm van hem krijgen!


4. Erika Linder is een erg bijzonder model omdat ze poseert als man en vrouw. En ze is in beide looks prachtig!


5. Jillian Mercado is een prachtige vrouw die werkt als een fashion reporter. Maar helaas heeft ze een spierziekte, waardoor ze in een rolstoel zit. Toch is ze uitgekozen door Diesel om model te zijn voor een grote campagne. Jillian was angstig voor de reacties op haar foto’s maar tot haar grote opluchting kreeg ze alleen maar ontzettend veel mooie opmerkingen. En terecht!

Bron