Meest foute apps

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Sommige apps zijn gewoon te beschamend voor woorden. Van die apps waarvan je eigenlijk niet wilt dat andere mensen weten dat jij ze op je telefoon hebt staan. Misschien moet je sommige ook gewoon niet downloaden, maar dan nog is het geinig om te weten dat ze bestaan. Bekijk hieronder zeven hele foute apps voor op je telefoon.

Poo Blaster
Met dit ‘spel’ maak je namelijk de wc schoon met een straal urine - dit is blijkbaar hoe sommige (vieze) mannen de wc schoonmaken. De meest ranzige app die wij tot nu toe voorbij hebben zien komen.


The Stalqer
Oke. Creepy. Deze app vertelt je precies waar je vrienden zich bevinden, door de data van hun Facebook en andere Sociale media te halen.


iScab
Bijna net zo vies als de wc-schoonmaak app die bovenaan deze lijst staat. Met deze app kun je namelijk schurft van je digitale lichaam af krabben.


iAmAMan
Deze app is voor mannen en houdt bij wanneer zijn vrouw (of minnares?!) ongesteld moet worden. Het is vast niet bedoeld als een ‘ik moet chocola meenemen'-reminder.


Baby Shaker
Met deze app kun je virtueel een baby doden door te schudden met je telefoon. Deze app is al vrij snel na het uitbrengen verwijderd uit de App Store. Logisch. Wie bedenkt er in hemelsnaam zoiets?


BeautyMeter
Als je denkt dat Tinder een vleeskeuring is dan ken je deze app nog niet. Met de BeautyMeter kun je meisjes beoordelen op hun uiterlijk. Je geeft een cijfer voor hun hoofd, hun lichaam en hun kleren. Hoewel vooral het gebrek aan kleding punten lijkt te scoren…


Gayometer Pro
Een app waarmee je kunt kijken voor hoeveel procent iemand homo is. Volledig betrouwbaar, uiteraard.


Bron