Emotioneel afscheid Kathleen!

Celebs door Redactie Ze.nl

"Tien jaar... die wis je niet zomaar uit! Karen en Kristel, dankjewel voor deze fantastische jaren. Mijn lieve podiumzussen: ik zal jullie altijd graag blijven zien. Jullie zitten voorgoed in mijn hart," zei een duidelijk emotionele Kathleen.

De 31-jarige zangeres bedankte haar (vooral jonge) fans uitbundig: "Al die lachende gezichtjes, meezingende mondjes, duizenden handjes in de lucht... Dat vergeet ik nooit, ik vergeet jullie nooit, jullie waren fantastisch! Dankjewel!"

Haar 'podiumzussen' Karen en Kristel hielden het zelf ook niet droog: "Kathleen, we hebben lang nagedacht over wat we nu tegen jou wilden zeggen, maar er zijn gewoon geen goede woorden voor te vinden. Daarom zeggen we het op een andere manier... Met ons lied Je hebt een vriend."

K3 verandert dus in K2, maar dat zal niet lang zo blijven. Karen en Kristel gaan namelijk op zoek naar een nieuwe collega in het programma K2 zoekt K3, wat dit najaar te zien zal zijn bij SBS6. Karen vertelt daarover: "Het is in zekere zin een nieuwe start. We gaan op zoek naar een nieuwe K3-zangeres. Dat is ontzettend spannend."

Wel wil ze duidelijk maken dat ze op zoek zijn naar een opvolgster voor Kathleen, niet naar een vervangster. "Kathleen is namelijk niet te vervangen. Zij is voor Kristel en mij een beste vriendin en dat zal ze ook altijd blijven."