WIN: Tas van Tassentic

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Als echte fashionista kun je nooit genoeg tassen hebben, maar het shoppen ervan is vaak een crime. De nieuwste online winkel Tassentic.com wil daarom een webshop zijn, waar shoppen behalve makkelijk, ook leuk is!
 
Om deze reden is Tassentic.com ontzettend overzichtelijk opgezet. De webshop verkoopt een ruim assortiment prachtige tassenmerken uit binnen- en buitenland, die veelal in Nederland nog niet zo bekend zijn. ?Het is niet onze bedoeling om in een korte tijd zo veel mogelijk nieuwe merken aan te bieden?, vertelt de 22-jarige eigenaresse Morena van den Wittenboer. ?We breiden onze collectie alleen uit als we denken dat het merk toegevoegde waarde heeft, de verborgen pareltjes onder de tassenmerken.?

 
Een aantal merken die Tassentic.com aanbiedt, zijn Treasures, Mischa Barton, Ri2k en Nica. De prijzen voor een tas beginnen bij ?26,95 en gaan door tot ?200,-. Naar eigen zeggen is Tassentic.com 'een goed startpunt in je zoektocht naar een nieuwe tas, of om gewoon even te window shoppen'!
 
Ze.nl mag onderstaande tas van Tassentic.com, ter waarde van ?159,95, weggeven! Om kans te maken op een tas, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.
 

De tas, van het merk Ri2k, is deels gemaakt van suède en deels van leer, en heeft zilveren studs op de voorkant. De prijsvraag loopt tot en met 29 juli.