WIN: Verrassingspakket van Hip voor de Heb

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Ben jij al bekend met webwinkel HipvoordeHeb.nl? Dit is een shop waar je terecht kunt voor tassen, sieraden en andere accessoires van merken als Supertrash en Friis & Company! Maak nu kans op een verrassingspakket t.w.v. ? 200!
 
Hip voor de Heb is een webwinkel opgezet door Fleur Kriegsman. Ze was 14 (!) toen ze haar eerste stappen naar een eigen webwinkel zette, door haar eigen spulletjes op marktplaats te verkopen. En inmiddels is ze een echte businessbabe en eigenaar van HipvoordeHeb.nl
 

Waarvoor je bij deze webwinkel terecht kunt? Bijvoorbeeld sjaals, tassen, sieraden of mooie portemonnees: kortom alle accessoires! Maar ook als je van mooie merken houdt ben je aan het juiste adres bij deze leuke winkel. Wat dacht je bijvoorbeeld van Supertrash, Friis & Company en Mimic Copenhagen? Bovendien als je een bestelling plaatst heb je deze bijna altijd binnen 24 uur in huis. Fijn!


Ze.nl mag een verrassingspakket ter waarde van ? 200 van HipvoordeHeb.nl weggeven! Om kans te maken op deze prijs moet je de Facebook-pagina van Ze.nl én van HipvoordeHeb.nl liken. Gedaan? Laat dan hieronder je e-mailadres achter.
 
Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 6 februari.